TUKAR BATERI ZENFONE 5

Assalamualaikum dan salam sejahtera

pagi tadi ada bro hensem and sempoi datang  untuk tukar bateri zenfone 5 die sbb bateri cpt abis, alhamdulilah ada technician hensem kite tlg selesai kan, terima kasih bro sbb datang dan percaya kedai kami

Jika phone anda ada apa-apa masalah,boleh la datang ke kedai kami untuk technician cek dan inshaAllah segala kerosakkan boleh dibaiki selagi ada spare part.

Jika Anda berada di kawasan kajang dan bangi boleh terus kekedai kami untuk dapatakan servis repair iphone dan baikpulih smartphone anda.

IZMOBILEACC KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)

🏪🏪
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

Waktu Operasi:-
10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Sabtu
Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

Instagram: https://www.instagram.com/izmobileacc
Website: https://www.izmobileacc.com

.
Ada masalah dgn phone korang ?
" Boleh tanya je apa2 masalah phone korang kat ruang komen ya "
.
#iphone #repairiphone #repairiphonemurah #repairiphoneterbaik
#repairiphonebangi #repairiphonesemenyih #RepairIphoneKajang

MOHON SHARE untuk warga kajang, Bangi , Semenyih , Putrajaya & area berdekatan.


BATTERY CEPAT HABIS DAN PHONE PANAS

Phone selalu panas dan battery terlalu cepat habis, asik nak kena guna power bank je. Technician kami buka battery yang lama, tengok battery dah lembik macam coklat. Kata nya dah lebih 3 tahun tak tukar battery. Biasanya battery akan mula start problem selepas pengguna selama 2 tahun dan bergantung kepada cara penggunaan.

Jika Anda berada di kawasan kajang dan bangi boleh terus kekedai kami untuk dapatakan servis repair iphone dan baikpulih smartphone anda.

IZMOBILEACC KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)

🏪🏪
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

Waktu Operasi:-
10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Sabtu
Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

Instagram: https://www.instagram.com/izmobileacc
Website: https://www.izmobileacc.com

.
Ada masalah dgn phone korang ?
" Boleh tanya je apa2 masalah phone korang kat ruang komen ya "
.
#iphone #repairiphone #repairiphonemurah #repairiphoneterbaik
#repairiphonebangi #repairiphonesemenyih #RepairIphoneKajang

MOHON SHARE untuk warga kajang, Bangi , Semenyih , Putrajaya & area berdekatan.

 


PHONE MASUK AIR DAN BERKERAK

Dah dekat 2 minggu masuk air, 2 hari lepas masuk air phone terus tak hidup. Owner peram dalam beras dekat 2 minggu pun tak hidup dan akhirnya mengambil keputusan untuk hantar kekedai. Setelah technician kami cek, alhamdulillah phone masih lagi boleh hidup dan berfungsi sepereti biasa.

IZMOBILEACC KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)

🏪🏪
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

Waktu Operasi:-
10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Sabtu
Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

Instagram: https://www.instagram.com/izmobileacc
Website: https://www.izmobileacc.com

.
Ada masalah dgn phone korang ?
" Boleh tanya je apa2 masalah phone korang kat ruang komen ya "
.
#iphone #repairiphone #repairiphonemurah #repairiphoneterbaik
#repairiphonebangi #repairiphonesemenyih #RepairIphoneKajang

MOHON SHARE untuk warga kajang, Bangi , Semenyih , Putrajaya & area berdekatan.

 


HUAWEI MATE 8 retak seribu

LCD Huawei Mate 8 terjatuh atas batu dijalan, terus retak seribu lalu berderai air mata owner tengok phone yang baru di belinya tak sampai 3 bulan.

Dah tak tau nak hantar dekat mana kedai yang murah buat replacement LCD yg baru ni, nasib ada member yang recommend kedai ni.. Terus je tukar yang lain, tak sampai sejam pun dah siap.

Masih nak tunggu lagi ke untuk dapatkan service dari kami?

IZMOBILEACC KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)

🏪🏪
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

Waktu Operasi:-
10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Sabtu
Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

Instagram: https://www.instagram.com/izmobileacc
Website: https://www.izmobileacc.com

.
Ada masalah dgn phone korang ?
" Boleh tanya je apa2 masalah phone korang kat ruang komen ya "
.
#iphone #repairiphone #repairiphonemurah #repairiphoneterbaik
#repairiphonebangi #repairiphonesemenyih #RepairIphoneKajang

MOHON SHARE untuk warga kajang, Bangi , Semenyih , Putrajaya & area berdekatan.

 


REPAIR LCD IPHONE 5S

 Anda mengalami masalah yang sama? Jangan risau, walk in ke kedai kami dan dapatkan khidmat baik pulih daripada technician berpengalaman. Service face to face siap dalam 15 minit hingga 30 minit sahaja.

Jika Anda berada di kawasan kajang dan bangi boleh terus ke kedai kami untuk dapatkan servis repair iphone dan baikpulih smartphone anda.

IZMOBILEACC KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)

🏪🏪
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

Waktu Operasi:-
10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Sabtu
Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

Instagram: https://www.instagram.com/izmobileacc
Website: https://www.izmobileacc.com

.
Ada masalah dgn phone korang ?
" Boleh tanya je apa2 masalah phone korang kat ruang komen ya "
.
#iphone #repairiphone #repairiphonemurah #repairiphoneterbaik
#repairiphonebangi #repairiphonesemenyih #RepairIphoneKajang

MOHON SHARE untuk warga kajang, Bangi , Semenyih , Putrajaya & area berdekatan


SONY XPERIA ZL BATERI KEMBUNG

 

 

 

Macam nak pecah je phone bro ni masa hantar, battery kembung teruk sampai tak boleh nak tutup back cover. Kita tukar battery lain, fuhh.. padu.. slim semula phone beliau. Apa tunggu lagi? datang lah kepada kami dengan segera selagi kerosakkan lain tidak melarat.

 

Jika Anda berada di kawasan kajang dan bangi boleh terus ke kedai kami untuk dapatkan servis repair iphone dan baikpulih smartphone anda.

IZMOBILEACC KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)

🏪🏪
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

Waktu Operasi:-
10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Sabtu
Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

Instagram: https://www.instagram.com/izmobileacc
Website: https://www.izmobileacc.com

.
Ada masalah dgn phone korang ?
" Boleh tanya je apa2 masalah phone korang kat ruang komen ya "
.
#iphone #repairiphone #repairiphonemurah #repairiphoneterbaik
#repairiphonebangi #repairiphonesemenyih #RepairIphoneKajang

MOHON SHARE untuk warga kajang, Bangi , Semenyih , Putrajaya & area berdekatan

 


Repair Battery Huawei Honor 8

Abang ni datang kedai kami mengadu battery dah charge full tapi cepat betul abis, baru main sekejap dah drop 40%. Lepas tu phone panas. Jadi kami sarankan dekat abang ni tukar battery baru dan abang ni setuju untuk tukar battery baru. Tak samapi 15 minit technician kami selesai tukar battery baru. Sekiranya anda juga mengalami masalah yang sama atau masalah yang lain boleh contact kami di nombor yg tertera di bawah.

Kerosakan : Battery

Model : Huawei Honor 8

Penyelesaian : Tukar battery baru

Dapatkan Pemeriksaan Percuma Segera
📱 Specialist Apple Gadget
🚨 Professsional Servis dan Berpengalaman
💯 Original Part
👥 Face To Face Replacement
 Fast and 💰Best Price..
.
Walk-in outlet kami kat alamat bawah 👇

IZMOBILEACC KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)

🏪🏪
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

Waktu Operasi:-
10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Sabtu
Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

Instagram: https://www.instagram.com/izmobileacc
Website: https://www.izmobileacc.com


Repair Lcd iPhone 6s

Repair Lcd iPhone 6s

 

 

Penukaran Lcd bagi setiap phone mengambil masa 30-45 minit. Jika tiada lain2 kerosakan. Diatas adalah gambar Lcd dan Battery yang rosak telah berjaya kami gantikan kepada yang baru.

Jika anda menglami Masalah yang sama seperti diatas jangan tunggu lagi. Anda boleh terus ke kedai kami 😁 untuk mendapatkan pemeriksaan pada gadjet 📱 anda 😘 terlebih dahulu.

Dapatkan Pemeriksaan Percuma Segera
📱 Specialist Apple Gadget
🚨 Professsional Servis dan Berpengalaman
💯 Original Part
👥 Face To Face Replacement
 Fast and 💰Best Price..

IZMOBILEACC KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)

🏪🏪
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

Waktu Operasi:-
10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Sabtu
Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

Instagram: https://www.instagram.com/izmobileacc
Website: https://www.izmobileacc.com


Repair Battery iPhone Kajang

Repair Battery iPhone

Masalah yang kerap berlaku pada pengguna iPhone setelah setahun lebih penggunaan iPhone dan Battery cepat sangat habis. kemudian Cas lambat sngat nak penuh. ini adalah simptom kerosakan yang biasa kami temui. ada yang sampai battery kembung mengakibat Lcd terangkat. Jadi sebelum masalah besar terjadi sebaiknya lakukan penukaran battery.

Dapatkan penukaran Battery iPhone dengan kami segera.

Anda boleh terus ke kedai kami 😁 untuk mendapatkan pemeriksaan pada gadjet 📱 anda 😘 terlebih dahulu.

Dapatkan Pemeriksaan Percuma Segera
📱 Specialist Apple Gadget
🚨 Professsional Servis dan Berpengalaman
💯 Original Part
👥 Face To Face Replacement
 Fast and 💰Best Price..

IZMOBILEACC KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)

🏪🏪
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

Waktu Operasi:-
10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Sabtu
Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

Instagram: https://www.instagram.com/izmobileacc
Website: https://www.izmobileacc.com