LCD redmi MI3 replacement

Bini owner phone ni suka tido letak phone bawah bantal.
.
Esok nya bangun bunyi alarm, tapi screen gelap je, dah tak tau macam mana nak off alarm.
.
Terus hantar ke kedai untuk technician kita cek, rupa nya lcd dah problem.
.
Masuk je lcd lain terus ON bercahaya seperti biasa.
.
Phone anda ada masalah seperti ini? Boleh terus datang kekedai kami untuk technician kami cek.
.
IZMOBILEACC KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories) 🏪🏪 No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank) Waktu Operasi:- 10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Sabtu
Setiap Ahad Cuti 📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

Instagram: https://www.instagram.com/izmobileacc
Website: https://www.izmobileacc.com .

Ada masalah dgn phone korang ?
" Boleh tanya je apa2 masalah phone korang kat ruang komen ya "
.
#iphone #repairiphone #repairiphonemurah #repairiphoneterbaik
#repairiphonebangi #repairiphonesemenyih #RepairIphoneKajang

MOHON SHARE untuk warga kajang, Bangi , Semenyih , Putrajaya & area berdekatan.


Charging port rosak

Assalamualaikum dan selamat tengah hari.
.
Samsung J2 Prime, bapa mertua owner ni bagi sebab dah tak pakai dan tak tau pun apa yang rosak.
.
Technician kita cek, rupanya phone ni pernah masuk air di bahagian port charging yang menyebabkan phone tak boleh nak cas seperti biasa.
.
Technician kita cuci board sedikit dan tukar port charging yang baru.
.
Nahh.. terus bisa hidup dan boleh dicas seperti biasa.
.
Jika Anda berada di kawasan kajang dan bangi boleh terus ke kedai kami untuk dapatkan servis repair iphone dan baikpulih smartphone anda.

IZMOBILEACC KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)

🏪🏪 No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.

Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank) Waktu Operasi:- 10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Sabtu
Setiap Ahad Cuti 📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

Instagram: https://www.instagram.com/izmobileacc
Website: https://www.izmobileacc.com .

Ada masalah dgn phone korang ?
" Boleh tanya je apa2 masalah phone korang kat ruang komen ya "
.
#iphone #repairiphone #repairiphonemurah #repairiphoneterbaik
#repairiphonebangi #repairiphonesemenyih #RepairIphoneKajang

MOHON SHARE untuk warga kajang, Bangi , Semenyih , Putrajaya & area berdekatan.


Kamera iPhone 7+ kabur dan tak fokus

Ada sorang abang ni orang Bota datang kekedai lepas tu kabor ke technician kita, katanya iPhone 7+ dia baru jatuh sebab menyerongeng sorang2 pasal tengok youtube layan lawak Jep.

Ate, best bebenor gelak terlepeh ler phone terjatuh kat lantai, nasib lcd tak pecah.

Bila balik Raya Haji aritu nak ler bergambor dengan sedara mara teman, baru perasan kamera belakang kabur dan susah nak fokus.

Idok ler nak tunggu lagi, pakai phone canggih kamera tak lawo, malu ler yop.

Tukor je teruih yang baru settle masalah.

Jika Anda berada di kawasan kajang dan bangi boleh terus ke kedai kami untuk dapatkan servis repair iphone dan baikpulih smartphone anda.

IZMOBILEACC KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)

🏪🏪 No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.

Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank) Waktu Operasi:- 10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Sabtu
Setiap Ahad Cuti 📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

Instagram: https://www.instagram.com/izmobileacc
Website: https://www.izmobileacc.com .

Ada masalah dgn phone korang ?
" Boleh tanya je apa2 masalah phone korang kat ruang komen ya "
.
#iphone #repairiphone #repairiphonemurah #repairiphoneterbaik
#repairiphonebangi #repairiphonesemenyih #RepairIphoneKajang

MOHON SHARE untuk warga kajang, Bangi , Semenyih , Putrajaya & area berdekatan.


SELAMAT HARI RAYA HAJI

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.
.
Alhamdulillah kami masih beroperasi hari ini, dan kami ingin mengumumkan bahawa esok hari Rabu 22/8/2018 kami akan cuti beroperasi semperna HARI RAYA KORBAN.
.
Kami masih lagi beroperasi seperti biasa pada hari ini sehingga jam 10 malam.
.
Takkan nak balik kampung jumpa sanak saudara dengan lcd yang pecah? Dengan kamera yang blur untuk bergambar bersama? Dengan battery yang kembung dan cepat mati?
.
Mari dapatkan khidmat kami sebelum pulang ke kampung halaman masing-masing.
.
Jika Anda berada di kawasan kajang dan bangi boleh terus ke kedai kami untuk dapatkan servis repair iphone dan baikpulih smartphone anda.
.
KAMI INGIN MENGUCAPKAN SELAMAT HARI RAYA KORBAN DAN PANDU LAH DENGAN BERHEMAH.

IZMOBILEACC KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)

🏪🏪 No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.

Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank) Waktu Operasi:- 10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Sabtu
Setiap Ahad Cuti 📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

Instagram: https://www.instagram.com/izmobileacc
Website: https://www.izmobileacc.com .

Ada masalah dgn phone korang ?
" Boleh tanya je apa2 masalah phone korang kat ruang komen ya "
.
#iphone #repairiphone #repairiphonemurah #repairiphoneterbaik
#repairiphonebangi #repairiphonesemenyih #RepairIphoneKajang

MOHON SHARE untuk warga kajang, Bangi , Semenyih , Putrajaya & area berdekatan.


LCD OPPO TAK KELUAR GAMBAR

Ade ni tengah test2 lcd oppo yang baru..owner kata phone ni dah lama x on.. hari ni nak try pakai dah tak ade display pulak😅

Jangan masalah anda dapat di settle kan selepas ni😉

Anda ada masalah yang sama? Boleh terus walk in ke kedai kami..

Jika Anda berada di kawasan kajang dan bangi boleh terus ke kedai kami untuk dapatkan servis repair iphone dan baikpulih smartphone anda.

IZMOBILEACC KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)

🏪🏪 No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.

Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank) Waktu Operasi:- 10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Sabtu
Setiap Ahad Cuti 📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

Instagram: https://www.instagram.com/izmobileacc
Website: https://www.izmobileacc.com .

Ada masalah dgn phone korang ?
" Boleh tanya je apa2 masalah phone korang kat ruang komen ya "
.
#iphone #repairiphone #repairiphonemurah #repairiphoneterbaik
#repairiphonebangi #repairiphonesemenyih #RepairIphoneKajang

MOHON SHARE untuk warga kajang, Bangi , Semenyih , Putrajaya & area berdekatan.


Screen IPAD mini 2 crack

Nasib hanya touch screen saja yang pecah, budak-budak main, dia geram campak nye ipad dekat lantai, sampai berlekuk dah body ipad ni.

Tengok macam dah bahaya sangat sebab dah pecah, risau jugak anak2 main nanti berdarah pulak tangan.

Jika Anda berada di kawasan kajang dan bangi boleh terus ke kedai kami untuk dapatkan servis repair iphone dan baikpulih smartphone anda.

IZMOBILEACC KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)

🏪🏪 No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.

Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank) Waktu Operasi:- 10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Sabtu
Setiap Ahad Cuti 📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

Instagram: https://www.instagram.com/izmobileacc
Website: https://www.izmobileacc.com .

Ada masalah dgn phone korang ?
" Boleh tanya je apa2 masalah phone korang kat ruang komen ya "
.
#iphone #repairiphone #repairiphonemurah #repairiphoneterbaik
#repairiphonebangi #repairiphonesemenyih #RepairIphoneKajang

MOHON SHARE untuk warga kajang, Bangi , Semenyih , Putrajaya & area berdekatan.


NOKIA 3 LCD CRACK REPLACEMENT

Fuhh.. Nokia phone jenama legend ni, bukan biasa2.
.
Nak cari part phone untuk Nokia pun agak susah sikit, nasib baik stock baru ada.
.
Lcd terjatuh crack belah atas masa buat aktiviti di USIM kata owner.
.
Jika Anda berada di kawasan kajang dan bangi boleh terus ke kedai kami untuk dapatkan servis repair iphone dan baikpulih smartphone anda.

IZMOBILEACC KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)

🏪🏪 No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.

Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

Waktu Operasi:- 10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Sabtu
Setiap Ahad Cuti 📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

Instagram: https://www.instagram.com/izmobileacc
Website: https://www.izmobileacc.com .

Ada masalah dgn phone korang ?
" Boleh tanya je apa2 masalah phone korang kat ruang komen ya "
.
#iphone #repairiphone #repairiphonemurah #repairiphoneterbaik
#repairiphonebangi #repairiphonesemenyih #RepairIphoneKajang

MOHON SHARE untuk warga kajang, Bangi , Semenyih , Putrajaya & area berdekatan.


NOVA 2 LITE SCREEN PECAH

Huawei Nova 2 Lite pecah screen sebab anak baling katanya. Selalu main-main okay je, tiba2 mood nya tak kena hari tu, terus ke dinding anak campak.

Settle tukar lcd yang baru, baru la ada senyum.

Jika Anda berada di kawasan kajang dan bangi boleh terus ke kedai kami untuk dapatkan servis repair iphone dan baikpulih smartphone anda.

IZMOBILEACC KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)

🏪🏪 No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.

Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank) Waktu Operasi:- 10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Sabtu
Setiap Ahad Cuti 📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

Instagram: https://www.instagram.com/izmobileacc
Website: https://www.izmobileacc.com .

Ada masalah dgn phone korang ?
" Boleh tanya je apa2 masalah phone korang kat ruang komen ya "
.
#iphone #repairiphone #repairiphonemurah #repairiphoneterbaik
#repairiphonebangi #repairiphonesemenyih #RepairIphoneKajang

MOHON SHARE untuk warga kajang, Bangi , Semenyih , Putrajaya & area berdekatan.


Lama sangat "stuck logo" dekat SAMSUNG je

Dah nak dekat seharian samsung tab abang ni stuck kat logo "Samsung"

Tak boleh nak buat apa-apa, ingatkan hang je, jenuh restart banyak kali. Tak jadi apa jugak tunggu lama2, bawak je g kedai terus.

Jangan risau, boleh terus datang sini..technician kita sedia membantu

Siap tukar software baru💪

Jika Anda berada di kawasan kajang dan bangi boleh terus ke kedai kami untuk dapatkan servis repair iphone dan baikpulih smartphone anda.

IZMOBILEACC KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories) 🏪🏪 No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank) Waktu Operasi:- 10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Sabtu
Setiap Ahad Cuti 📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

Instagram: https://www.instagram.com/izmobileacc
Website: https://www.izmobileacc.com .
Ada masalah dgn phone korang ?
" Boleh tanya je apa2 masalah phone korang kat ruang komen ya "
.
#iphone #repairiphone #repairiphonemurah #repairiphoneterbaik
#repairiphonebangi #repairiphonesemenyih #RepairIphoneKajang

MOHON SHARE untuk warga kajang, Bangi , Semenyih , Putrajaya & area berdekatan.