One Happy Family

Fuhhh.. Awal lagi dah terpacak tunggu depan kedai satu family ni..
.
Datang awal kata nya, kalau lambat nanti sibuk pulak kena tunggu turn.
.
Satu family buat repair phone yang problem dari yang android sampai la ke ios, semuanya ada.. Dari phone kecik sampai la ke besor phone nye.
.
Settle semua pagi ni.
.
Jika Anda berada di kawasan kajang dan bangi boleh terus kekedai kami untuk dapatakan servis repair iphone dan baikpulih smartphone anda.

IZMOBILEACC KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)

🏪🏪
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

Waktu Operasi:-
10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Sabtu
Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

Instagram: https://www.instagram.com/izmobileacc
Website: https://www.izmobileacc.com

.
Ada masalah dgn phone korang ?
" Boleh tanya je apa2 masalah phone korang kat ruang komen ya "
.
#iphone #repairiphone #repairiphonemurah #repairiphoneterbaik
#repairiphonebangi #repairiphonesemenyih #RepairIphoneKajang

MOHON SHARE untuk warga kajang, Bangi , Semenyih , Putrajaya & area berdekatan.


Phone masuk air Asus zenfone 3

Sejak akhir2 ini banyak kes phone masuk air.
.
Ingat lap2 macam tu je dah okay sebab dekat iklan kata phone tak masuk air. Sekali pakai tak sampai 3 hari phone dah tak hidup.
.
Jengggg palo meta..
.
Bawak la terus kekedai nak cek phone.. sekali buka.
.
Tu dia bak hanggg..
Penuh putih dah motherboard.
.
Setelah di buat checkup, lcd dengan battery out. Nasib fungsi lagi motherboard.
.
Ate, tukor je ler yg lain.
Meghoyan pulak kalau takde phone.
.
Terus nampak macam phone baru..
.
Jika Anda berada di kawasan kajang dan bangi boleh terus kekedai kami untuk dapatakan servis repair iphone dan baikpulih smartphone anda.

IZMOBILEACC KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)

🏪🏪
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

Waktu Operasi:-
10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Sabtu
Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

Instagram: https://www.instagram.com/izmobileacc
Website: https://www.izmobileacc.com

.
Ada masalah dgn phone korang ?
" Boleh tanya je apa2 masalah phone korang kat ruang komen ya "
.
#iphone #repairiphone #repairiphonemurah #repairiphoneterbaik
#repairiphonebangi #repairiphonesemenyih #RepairIphoneKajang

MOHON SHARE untuk warga kajang, Bangi , Semenyih , Putrajaya & area berdekatan.


iPhone dah lama tak hidup

Dah lebih setahun phone tak digunakan sebab owner ingat tak boleh digunakan dah.
.
Sekali cek phone boleh hidup, tapi lcd tak boleh touch, battery pun hauk jugak, home button tak fungsi.
.
Call owner semula bagitau berita gembira ni, dan owner terus suruh tukar semua asal kan boleh pakai lagi sebab banyak gambar dan video kenangan dalam tu.
.
Jika anda berada di kawasan Kajang dan Bangi boleh terus kekedai kami untuk dapatkan servis repair iphone dan baikpulih smartphone anda.

IZMOBILEACC KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)

🏪🏪
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

Waktu Operasi:-
10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Sabtu
Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

Instagram: https://www.instagram.com/izmobileacc
Website: https://www.izmobileacc.com

.
Ada masalah dgn phone korang ?
" Boleh tanya je apa2 masalah phone korang kat ruang komen ya "
.
#iphone #repairiphone #repairiphonemurah #repairiphoneterbaik
#repairiphonebangi #repairiphonesemenyih #RepairIphoneKajang

MOHON SHARE untuk warga kajang, Bangi , Semenyih , Putrajaya & area berdekatan.


Xiaomi Note 5A water damage

Done replacement lcd xiaomi note 5a prime 😉

Semalam anak akak ni main phone...ingatkan main2 game atau tngok video...rupanya main rendam dalam air😅

Alhamdulillah boleh dihidupkan seperti biasa selepas technician kita cuci board dan tukar lcd baru phone akak ni..😊

Lain kali pantau anak main ye😂

IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

Waktu Operasi:-
10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Sabtu
Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

FB: https://www.facebook.com/izmobileacc/


REPLACEMENT LCD SAMSUNG J5 PRO

السلام عليكم ورحمة الله وبركة.

Selamat sejahtera kepada semua warga kajng dan selamat tengah hari.
.
Samsung J5 Pro abg MPKJ ni terjatuh sewaktu menjalankan tugas, walau pun pakai casing tapi kalau jatuh nak pecah tu pecah juga.
.
Kata nya kena buat tukar jugak sebab nak guna waktu bertugas nanti. Nak jawab call boleh slide angkat lagi, tapi display rosak macam masuk air.
.
Nahhh.. kita tukar kan yang baru, baru la boleh untuk abg ni teruskan tugasannya.
.
Selesai sudah masalah kita. Alhamdulillah.
.
Kami masih beroperasi dan masih disini setia menanti anda.
.
Anda ada masalah yang sama? Boleh terus walk in ke alamat di bawah👇

IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

Waktu Operasi:-
10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Sabtu
Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

FB: https://www.facebook.com/izmobileacc/


SAMSUNG CORBY II SOFTWARE

Ingat smartphone je ke kita repair..phone2 lejen macam samsung corby pun kita main tau😅
.
Ada akak ni hantar saje2 sruh check kan phone ni..technician kita check rupa2 nya software je problem
.
Lepas ni boleh dah buat phone backup😁

IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

⏱Waktu Operasi:-
10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Sabtu
♦Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

FB: https://www.facebook.com/izmobileacc/


VIVO V9 lcd replacement

Selamat tengah hari dan selamat bercuti buat warga selangor.
.
Kami disini masih tetap beroperasi seperti biasa, walaupun cuti tapi bagi kami di Izmobileacc anda tetap yang utama
.
Kami tetap komited dengan kerja dalam membantu menyelesaikan masalah anda.

.

Baru saja selesai menukarkan LCD vivo V9 baru je beli dah terjatuh pecah.

 

IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

Waktu Operasi:-
10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Sabtu
Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

FB: https://www.facebook.com/izmobileacc/

 


TAB SAMSUNG P7500 TAK BOLEH TOUCH

Dah lama tak pakai dekat setahun dah kata owner sebab tak boleh touch.

.

Lepastu lupa mana letak, kemas2 haritu terjumpa balik.

.

Owner pun hantar la kekedai kami untuk cek elok lagi ke tak.

.

Kami cek2 tab, masih lagi boleh hidup dan fungsi macam biasa cuma tak boleh touch saja.

.

Tukar je touch screen baru terus okay..

Anda ada masalah yang sama? Boleh terus walk in ke alamat di bawah👇

IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

Waktu Operasi:-
10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Sabtu
Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

FB: https://www.facebook.com/izmobileacc/


Phone YES altitude 1 skrin pecah

Abang ni hantar phone Yes Altitude 1 yang retak seribu kat kita😭
.
Abang ni ingat dah tak dapat diselamatkan dah sebab model rare ni sparepart susah nak cari😢
.
Jangan risau, demi anda semua kami akan cuba yang terbaik untuk menyelesaikan masalah phone anda😉
.
Done replacement lcd Yes Altitude 1
.
Anda ada masalah yang sama? Boleh terus walk in ke alamat di bawah👇

IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

Waktu Operasi:-
10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Sabtu
Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

FB: https://www.facebook.com/izmobileacc/


PORT CHARGING PROBLEM IPAD

Assalamualaikum dan selamat pagi buat semua user smartphone..

Semoga hari anda diberkati dan ceria-ceria selalu.

Ipad bro ni datang tak hidup dan tak boleh cas kata nya.

Setelah kita cek rupanya ada habuk yang tebal dalam port charging dan boleh terus di cas.

Tetapi, ada masalah lain juga rupanya.

Sebenarnya port charging tersebut memang sudah longgar dan mahu kami tukarkan yang baru.

Selesai sudah masalah kita. Alhamdulillah.

Kami masih beroperasi dan masih disini setia menanti anda.

Anda ada masalah yang sama? Boleh terus walk in ke alamat di bawah👇

IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

Waktu Operasi:-
10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Sabtu
Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

FB: https://www.facebook.com/izmobileacc/