Xiaomi Redmi 4x Water Damage

No automatic alt text available.

Hp brader ni masuk air. Lepas tu terus guna sebab beliau cakap masih boleh digunakan. Adeh 😅😅.
.
Dah sehari guna terus tak boleh on. Beliau datang ke kedai kami untuk pemeriksaan.
.
Bukak je body, nampak tompokan2 air di motherboard. 😭😭
.
Kepada anda yang ada kes yang sama (water damage), terus datang ke kedai kami untuk pemeriksaan terlebih dahulu sebelum anda buat keputusan yang terburu-buru supaya tidak menyesal di kemudian hari.
.
Ada masalah pada smartphone anda?😕😕
.
iPhone, Samsung, Oppo, Lenovo, Asus, Huawei, Xiaomi, Vivo, 1+, Sony, etc?🤔
.
Datang sahaja ke kedai kami untuk pemeriksaan dan pembaikian smartphone yang pantas dan murah. 👌👌
.
Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..

Image may contain: phone


WATER DAMAGE IP5S

Masuk longkang kata owner.
.
Sebelum jumaat tadi datang hantar, lepas jumaat terus kita buka phone.
.
Tengok masih ada air lgi dalam tu.. kita pun buat service water damage..
.
Fuhhh.. nasib awal datang.. boleh hidup.. cuma lcd je problem sebab dah pecah jatuh.
.

Ada masalah pada smartphone anda? Datang sahaja ke kedai kami.

Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..

https://maps.google.com/?cid=16149050561050428712

IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

Waktu Operasi:-
10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Sabtu
Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

FB: https://www.facebook.com/izmobileacc/

#kedairepairiphonemurah
#kedairepairiphone
#kedairepairphone
#repairlcdiphone
#kedairepairiphonekajang
#kedairepairphonebangi
#kedairepairiphonebangi
#repairbatteryiphone
#repairscreeniphone
#repairscreenipad
#repairiphonefacetoface
#repairiphone15minit


Asus Tab Charging Port

No automatic alt text available.

Tab Asus tak boleh nak cas sebab port charging longgar.
.
Tukar port charging, terus dah boleh cas. Simple. 😉😉

Ada masalah pada smartphone anda? Datang sahaja ke kedai kami.

Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..

https://maps.google.com/?cid=16149050561050428712

IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

Waktu Operasi:-
10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Sabtu
Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

FB: https://www.facebook.com/izmobileacc/

#kedairepairiphonemurah
#kedairepairiphone
#kedairepairphone
#repairlcdiphone
#kedairepairiphonekajang
#kedairepairphonebangi
#kedairepairiphonebangi
#repairbatteryiphone
#repairscreeniphone
#repairscreenipad
#repairiphonefacetoface
#repairiphone15minit


DATA TRANSFER

Awal2 lagi pakcik ni dah suruh kami buat kerja 😅.
.
Dia nak transfer semua data (whatsapp, contact, gambar, etc) dari hp Lenovo A859 yang lama kepada hp baru dia, Samsung J3 Pro.
.
Kami pun apa lagi, transfer je la. Terkejut pakcik tu sebab sekejap je kami transfer data dia. 😊😊
.
Ada masalah pada smartphone anda? Datang sahaja ke kedai kami.
.
Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..


Body Replacement for iPhone 6s

Image may contain: phone

Ada customer datang nak tukar body untuk iPhone 6s dari merah kepada yang hitam. Mungkin dah bosan dengan warna merah la kot 😅.
.
Battery iPhone dia pun dah cepat 'kong'. Dia pun bagi green light pada kami untuk tukar sekali battery.
.
Kami pun dengan pantas menjalankan tugas kami.
.
Ada masalah pada smartphone anda? Datang sahaja ke kedai kami.
.
Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..

https://maps.google.com/?cid=16149050561050428712

IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

Waktu Operasi:-
10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Sabtu
Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

FB: https://www.facebook.com/izmobileacc/


OPEN NOWWW!!!!!

Hai.. pagi2 sudah kedai kita dah buka.
.
Semalam sibuk tak sempat datang kan? Kan?
.
Haa.. hari ni jom la datang.. boleh kita godek2 phone anda tengok apa yang problem..
.
Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..

https://maps.google.com/?cid=16149050561050428712

IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

Waktu Operasi:-
10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Sabtu
Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

FB: https://www.facebook.com/izmobileacc/


SAMSUNG TAB 3V

Customer datang bawa dua Samsung Tab 3 V. Satu tak boleh on, satu lagi lcd problem. Barang sampai on the spot kami jalankan tugas pemeriksaan. Dah boleh on macam biasa dah pon kedua-duanya. 😁
.
IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan. 
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

Waktu Operasi:-
10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Sabtu
Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

FB: https://www.facebook.com/izmobileacc/
.
Anda ada masalah dengan phone @ gadget?
Sila tanya apa2 masalah di ruang komen 😀
.
MOHON SHARE untuk warga BANGI & area berdekatan.

#repairphonebangi
#repairphonekajang
#repairphonemurah
#repairphoneserdang
#repairphonenilai
#repairlcdphonebangi
#RepairIpadBangi

https://goo.gl/maps/eNsEj1Waj6r


A7 2016 LCD Replacement

Image may contain: phone

Screen Samsung A7 2016 blank. Takde display langsung. Ada bunyi dan vibration, tapi screen masih lagi gelap.
.
Lepas barang dah sampai, terus kami siapkan untuk pelanggan kami hanya dalam 45 minit.
.
Anda mempunyai masalah yang sama? Walk-in je ke kedai kami, Insya Allah kami dapat membantu sebaik yang mungkin. 
.
IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

Waktu Operasi:-
10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Sabtu
Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

FB: https://www.facebook.com/izmobileacc/
.
Anda ada masalah dengan phone @ gadget?
Sila tanya apa2 masalah di ruang komen 😀
.
MOHON SHARE untuk warga BANGI & area berdekatan.

#repairphonebangi
#repairphonekajang
#repairphonemurah
#repairphoneserdang
#repairphonenilai
#repairlcdphonebangi
#RepairIpadBangi

https://goo.gl/maps/eNsEj1Waj6r


Camera Replacement for Huawei P9

Image may contain: one or more people and phone

Screen pecah, camera kabur.
.
Nak tangkap gambar macam mana camera pun kabur.
.
Nak main game pun tk boleh sebab lcd pecah.
Boleh buat luka tangan ni.
.
Tukar dua2 sekali jalan terus.. terus terang tangkap gambar nye.
.

IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

Waktu Operasi:-
10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Sabtu
Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

FB: https://www.facebook.com/izmobileacc/

Image may contain: one or more people


REDMI NOTE 5A PRIME WATER DAMAGE

Masuk ayor bos ku..
.
Pagi tadi terlepas jatuh dalam kolam.
.
Tengah tangkap gambar anak itik tok wi mandi dalam kolam.
.
Habis tenggelam phone, nasib baik cetek je..
.
Owner pun masukkan la dalam beras macam yang orang katakan.
.
Lepastu try ON tak boleh hidup jugak..
Terus datang kedai untuk kita cek.
.
Kita buka penuh air dalam tu.
.
Phone anda kena air ke? Jom kita try tengok2 kan dulu.

IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

Waktu Operasi:-
10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Sabtu
Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

FB: https://www.facebook.com/izmobileacc/