Honor Play LCD Replacement

Honor Play LCD Replacement

Semalam bagi anak main phone tengok youtube, biasalah internet rumah tak ada lah begitu laju, time tengah youtube nak buffering main video baru anak terus meragam campak phone tepat kena kat dinding, try cek phone tu balik dah terus tak boleh on dan ada kesan...
TIPS UNTUK BELI PHONE SECONDHAND

TIPS UNTUK BELI PHONE SECONDHAND

“Seronoknya nak guna iPhone! Tak sabar rasanya nak ambik iPhone dekat seller.” HAH! Sebelum beli tu sila berhati-hati! Maklumlah zaman sekarang ni banyak scammer yang bertauliah! OK, Jom ikut step dibawah supaya anda tidak kena “game” dengan...