SONY XPERIA ZL BATERI KEMBUNG

 

 

 

Macam nak pecah je phone bro ni masa hantar, battery kembung teruk sampai tak boleh nak tutup back cover. Kita tukar battery lain, fuhh.. padu.. slim semula phone beliau. Apa tunggu lagi? datang lah kepada kami dengan segera selagi kerosakkan lain tidak melarat.

 

Jika Anda berada di kawasan kajang dan bangi boleh terus ke kedai kami untuk dapatkan servis repair iphone dan baikpulih smartphone anda.

IZMOBILEACC KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)

🏪🏪
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

Waktu Operasi:-
10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Sabtu
Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

Instagram: https://www.instagram.com/izmobileacc
Website: https://www.izmobileacc.com

.
Ada masalah dgn phone korang ?
" Boleh tanya je apa2 masalah phone korang kat ruang komen ya "
.
#iphone #repairiphone #repairiphonemurah #repairiphoneterbaik
#repairiphonebangi #repairiphonesemenyih #RepairIphoneKajang

MOHON SHARE untuk warga kajang, Bangi , Semenyih , Putrajaya & area berdekatan

 


Repair Battery Huawei Honor 8

Abang ni datang kedai kami mengadu battery dah charge full tapi cepat betul abis, baru main sekejap dah drop 40%. Lepas tu phone panas. Jadi kami sarankan dekat abang ni tukar battery baru dan abang ni setuju untuk tukar battery baru. Tak samapi 15 minit technician kami selesai tukar battery baru. Sekiranya anda juga mengalami masalah yang sama atau masalah yang lain boleh contact kami di nombor yg tertera di bawah.

Kerosakan : Battery

Model : Huawei Honor 8

Penyelesaian : Tukar battery baru

Dapatkan Pemeriksaan Percuma Segera
📱 Specialist Apple Gadget
🚨 Professsional Servis dan Berpengalaman
💯 Original Part
👥 Face To Face Replacement
 Fast and 💰Best Price..
.
Walk-in outlet kami kat alamat bawah 👇

IZMOBILEACC KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)

🏪🏪
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

Waktu Operasi:-
10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Sabtu
Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

Instagram: https://www.instagram.com/izmobileacc
Website: https://www.izmobileacc.com


Repair Lcd iPhone 6s

Repair Lcd iPhone 6s

 

 

Penukaran Lcd bagi setiap phone mengambil masa 30-45 minit. Jika tiada lain2 kerosakan. Diatas adalah gambar Lcd dan Battery yang rosak telah berjaya kami gantikan kepada yang baru.

Jika anda menglami Masalah yang sama seperti diatas jangan tunggu lagi. Anda boleh terus ke kedai kami 😁 untuk mendapatkan pemeriksaan pada gadjet 📱 anda 😘 terlebih dahulu.

Dapatkan Pemeriksaan Percuma Segera
📱 Specialist Apple Gadget
🚨 Professsional Servis dan Berpengalaman
💯 Original Part
👥 Face To Face Replacement
 Fast and 💰Best Price..

IZMOBILEACC KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)

🏪🏪
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

Waktu Operasi:-
10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Sabtu
Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

Instagram: https://www.instagram.com/izmobileacc
Website: https://www.izmobileacc.com


Repair Battery iPhone Kajang

Repair Battery iPhone

Masalah yang kerap berlaku pada pengguna iPhone setelah setahun lebih penggunaan iPhone dan Battery cepat sangat habis. kemudian Cas lambat sngat nak penuh. ini adalah simptom kerosakan yang biasa kami temui. ada yang sampai battery kembung mengakibat Lcd terangkat. Jadi sebelum masalah besar terjadi sebaiknya lakukan penukaran battery.

Dapatkan penukaran Battery iPhone dengan kami segera.

Anda boleh terus ke kedai kami 😁 untuk mendapatkan pemeriksaan pada gadjet 📱 anda 😘 terlebih dahulu.

Dapatkan Pemeriksaan Percuma Segera
📱 Specialist Apple Gadget
🚨 Professsional Servis dan Berpengalaman
💯 Original Part
👥 Face To Face Replacement
 Fast and 💰Best Price..

IZMOBILEACC KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)

🏪🏪
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

Waktu Operasi:-
10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Sabtu
Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

Instagram: https://www.instagram.com/izmobileacc
Website: https://www.izmobileacc.com

 

 

 

 


Waktu Berbuka Puasa

WAKTU BERBUKA PUASA

ZON 1

GOMBAK, PETALING/SHAH ALAM, HULU SELANGOR, HULU LANGAT DAN SEPANG

 

 

KAMI MENGUCAPAKAN SELAMAT BERPUASA DAN SELAMAT BERAMAL.


Repair iPhone Kajang

Repair iPhone Kajang

Kepakaran kami dalam menyediakan servis baikpulih smartphone dari semua jenama yang ada di pasaran Malaysia. Kami mempunyai Juruteknik yang berpengalaman lebih dari 5 tahun. Kerosakan yang telah kami tangani Battery, Lcd, Port Charger, Camera, Speaker, Mic, Button, Anttena, Wifi, Software, Water Damaged, Motherboard dan lain-lain kerosakan.  Diantara model yang kami repair seperti:-

  1. iPhone
  2. Samsung
  3. Lenovo
  4. Asus
  5. Oppo
  6. Vivo
  7. Redmi
  8. Xiomi
  9. One Plus
  10. Sony Xperia
  11. Huawei
  12. HTC

Kami mempunyai 2 Cawangan di Selangor. Kami sertakan Alamat Kedai dibawah

1. IZMOBILE KAJANG
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

Operation Hours : 10AM - 10PM
0187744702 (Admin)
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

2. IZMOBILE BUKIT MAHKOTA BANGI
(Smartphone Repair & Accessories)

No. 28G Jalan Bukit Mahkota 2/1
Seksyen 2 Bandar Bukit Mahkota .
43000 Kajang.
Selangor.
Landmark : Area Kedai Mamak Asik Maju

Operation Hours : 10am-10pm
018-774 4740 (Admin)
Whatsapp : http://izmobile.wasap.my