Waktu Operasi Pada Bulan Ramadhan

Pada bulan ramadhan ini, waktu operasi kami akan ada sedikit perubahan.

Selamat menyambut Bulan Ramadhan kepada semua!

Read More


5 Tips Penjagaan Smartphone

Dah jadi kebiasaan smartphone yang baru dibeli rosak sebab kurang penjagaan peranti pengguna dengan betul. Masuk air, skrin retak, bateri kembung dan macam-macam lagi lah yang kami jumpa. Bila dah rosak dari kecuaian sendiri, warranty yang disediakan oleh official store pun dah tak boleh guna; rugi lah. Kat sini kami kongsikan tips-tips macam mana nak jadikan smartphone anda bertahan selama yang mungkin. Jom baca!

Read More


WAKTU OPERASI IZMOBILE KAJANG

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua warga Kajang & Bangi! Kami buka seperti biasa hari ini. Phone korang problem ke tuu~😖Nak buat kerja tapi phone tak hidup pulak~ 😭
Jom lah check phone kat sini, jangan risau free je👇

Read More


Repair Phone Rosak lebih jimat

Cerita pasal jimat memang semua nak jimat kan? Lagi pada keperluan seharian kita. Cerita tentang smartphone sekarang nak beli memang harga sangat tinggi. Nak dijadikan cerita smartphone memang telah menjadi keperluan wajib bagi kita seharian dalam melakukan kerja lagi-lagi pada orang bisnes Online.

Read More


6 Tips Smartphone Photography untuk ‘Dummies’

Guna Samsung S10, tapi tak reti nak ambil gambar dengan betul.

Nah, sekarang kami di Izmobile tunjukkan bagaimana cara paling formal untuk mereka yang 'dummies' dalam dunia fotografi.

Read More


TIPS UNTUK BELI PHONE SECONDHAND

"Seronoknya nak guna iPhone! Tak sabar rasanya nak ambik iPhone dekat seller."

HAH! Sebelum beli tu sila berhati-hati! Maklumlah zaman sekarang ni banyak scammer yang bertauliah!

Read More


Izmobile Kajang Is Now Open!!

Assalamualaikum dunia...🎵🎵
Bangunlah semua....~~🎵🎵
Izmobile Kajang - Specialist in Smartphone Repair is now open!!!
Ada masalah pada smartphone anda?😕😕

Read More


Asus Zenfone 3 Max LCD Replacement

Sebelum ni Asus Zenfone 3 Max abang ni retak beshe-beshe je, sampai satu tahap tiba-tiba dah tak boleh nak touch... kalau tak repair ni confirm tak dapat chicken dinner time cuti sekolah ni huhu😭

Read More


Huawei Nova 2i Water Damaged

Nova 2i masuk air laut. 😭😭
.
Anda ada handphone yang tak boleh hidup sebab terkena air?? Takde hal lah, Insha Allah kami boleh bantu.
.
iPhone✅, Samsung✅, Oppo✅, Lenovo✅, Asus✅, Huawei✅, Xiaomi✅, Vivo✅, 1+✅, Sony✅, etc?🤔

Read More


Screen Replacement For ALL Smartphone

Skrin pecah/retak???😩😩
Skrin tak boleh touch??? 🤨🤨
Skrin gelap tapi fon ada bunyi??? 😑😑
Ada hantu menekan pada skrin anda???👻👻
.
Kami di Izmobile boleh membaiki apa jua jenis fon yang rosak. Hanya perlu datang ke kedai kami untuk pemeriksaan secara percuma.

Read More


IPHONE 5S BATTERY REPLACEMENT

berhati-hati ketika mengecas phone di dalam kereta.

Read More


Asus Zenfone Go 5.0 Lcd Retak

berhati- hati ketika memegang phone sebab kita tak boleh jangka bila lcd boleh retak atau pecah

Read More


Huawei Mate 9 Battery Replacement

berhati- hati ketika charge lewat malam ia akan menyebabkan battery mudah kemubung

Read More