6 Tips Smartphone Photography untuk ‘Dummies’

Guna Samsung S10, tapi tak reti nak ambil gambar dengan betul.

Nah, sekarang kami di Izmobile tunjukkan bagaimana cara paling formal untuk mereka yang 'dummies' dalam dunia fotografi.

Read More


TIPS UNTUK BELI PHONE SECONDHAND

"Seronoknya nak guna iPhone! Tak sabar rasanya nak ambik iPhone dekat seller."

HAH! Sebelum beli tu sila berhati-hati! Maklumlah zaman sekarang ni banyak scammer yang bertauliah!

Read More


Izmobile Kajang Is Now Open!!

Assalamualaikum dunia...🎵🎵
Bangunlah semua....~~🎵🎵
Izmobile Kajang - Specialist in Smartphone Repair is now open!!!
Ada masalah pada smartphone anda?😕😕

Read More


Asus Zenfone 3 Max LCD Replacement

Sebelum ni Asus Zenfone 3 Max abang ni retak beshe-beshe je, sampai satu tahap tiba-tiba dah tak boleh nak touch... kalau tak repair ni confirm tak dapat chicken dinner time cuti sekolah ni huhu😭

Read More


Huawei Nova 2i Water Damaged

Nova 2i masuk air laut. 😭😭
.
Anda ada handphone yang tak boleh hidup sebab terkena air?? Takde hal lah, Insha Allah kami boleh bantu.
.
iPhone✅, Samsung✅, Oppo✅, Lenovo✅, Asus✅, Huawei✅, Xiaomi✅, Vivo✅, 1+✅, Sony✅, etc?🤔

Read More


Screen Replacement For ALL Smartphone

Skrin pecah/retak???😩😩
Skrin tak boleh touch??? 🤨🤨
Skrin gelap tapi fon ada bunyi??? 😑😑
Ada hantu menekan pada skrin anda???👻👻
.
Kami di Izmobile boleh membaiki apa jua jenis fon yang rosak. Hanya perlu datang ke kedai kami untuk pemeriksaan secara percuma.

Read More


IPHONE 5S BATTERY REPLACEMENT

berhati-hati ketika mengecas phone di dalam kereta.

Read More


Asus Zenfone Go 5.0 Lcd Retak

berhati- hati ketika memegang phone sebab kita tak boleh jangka bila lcd boleh retak atau pecah

Read More


Huawei Mate 9 Battery Replacement

berhati- hati ketika charge lewat malam ia akan menyebabkan battery mudah kemubung

Read More


Ipad 2 Lcd Replacement

hati-hati ketika memegang kaca yang sudah lama tak di usk

Read More


Iphone 6 Plus Screen Retak

berhati-hati ketika memegang screen yang sudah pecah

Read More


IPHONE 6 BATTERY REPLACEMENT

jangan biar phone charge terlalu lama

Read More


Samsung J7 Prime Lcd Replacement

kami membuat penukaran selama 45 minit

Read More


Asus Zenfone 3 Max Battery Replacement

Di Izmobile, penukaran batteri boleh dibuat secara on-t-spot dan face to face.

Read More