Izmobile Kajang Is Now Open!!

Image may contain: outdoor

Assalamualaikum dunia...🎵🎵
Bangunlah semua....~~🎵🎵
Izmobile Kajang - Specialist in Smartphone Repair is now open!!!
Ada masalah pada smartphone anda?😕😕
.
iPhone✅, Samsung✅, Oppo✅, Lenovo✅, Asus✅, Huawei✅, Xiaomi✅, Vivo✅, 1+✅, Sony✅, etc?🤔
.
Datang sahaja ke kedai kami untuk pemeriksaan dan pembaikian smartphone yang pantas dan murah. 👌👌
.
Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..

https://maps.google.com/?cid=16149050561050428712

IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan. 
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

⏱Waktu Operasi:- 
10.00 Pagi - 10.00 Malam 
Isnin - Sabtu
♦Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
📩 whatsapp : http://izmobilekj.wasap.my/
Instagram: https://www.instagram.com/izmobileacc
Website: https://www.izmobileacc.com

#kedairepairiphonemurah
#kedairepairiphone
#kedairepairphone
#repairlcdiphone
#kedairepairiphonekajang
#kedairepairphonebangi
#kedairepairiphonebangi
#repairbatteryiphone
#repairscreeniphone
#repairscreenipad
#repairiphonefacetoface
#repairiphone15minit


Asus Zenfone 3 Max LCD Replacement

Sebelum ni Asus Zenfone 3 Max abang ni retak beshe-beshe je, sampai satu tahap tiba-tiba dah tak boleh nak touch... kalau tak repair ni confirm tak dapat chicken dinner time cuti sekolah ni huhu😭
.
Dengan segeranya abang ni buat temujanji dengan kita, tak payah tunggu lama-lama dah boleh diguna seperti biasa😉
.
Ada masalah pada smartphone anda?😕😕
.
iPhone✅, Samsung✅, Oppo✅, Lenovo✅, Asus✅, Huawei✅, Xiaomi✅, Vivo✅, 1+✅, Sony✅, etc?🤔
.
Datang sahaja ke kedai kami untuk pemeriksaan dan pembaikian smartphone yang pantas dan murah. 👌👌
.
Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..

https://maps.google.com/?cid=16149050561050428712

IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan. 
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

⏱Waktu Operasi:- 
10.00 Pagi - 10.00 Malam 
Isnin - Sabtu
♦Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
📩 whatsapp : http://izmobilekj.wasap.my/
http://izmobilekj.wasap.my/
http://izmobilekj.wasap.my/

FB: https://www.facebook.com/izmobileacc/

#kedairepairiphonemurah
#kedairepairiphone
#kedairepairphone
#repairlcdiphone
#kedairepairiphonekajang
#kedairepairphonebangi
#kedairepairiphonebangi
#repairbatteryiphone
#repairscreeniphone
#repairscreenipad
#repairiphonefacetoface
#repairiphone15minit


Huawei Nova 2i Water Damaged

Nova 2i masuk air laut. 😭😭
.
Anda ada handphone yang tak boleh hidup sebab terkena air?? Takde hal lah, Insha Allah kami boleh bantu.
.
iPhone✅, Samsung✅, Oppo✅, Lenovo✅, Asus✅, Huawei✅, Xiaomi✅, Vivo✅, 1+✅, Sony✅, etc?🤔
.
Datang sahaja ke kedai kami untuk pemeriksaan dan pembaikian smartphone yang pantas dan murah. 👌👌
.
Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..

https://maps.google.com/?cid=16149050561050428712

IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan. 
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

⏱Waktu Operasi:- 
10.00 Pagi - 10.00 Malam 
Isnin - Sabtu
♦Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
📩 whatsapp : http://izmobilekj.wasap.my/
http://izmobilekj.wasap.my/
http://izmobilekj.wasap.my/

FB: https://www.facebook.com/izmobileacc/

#kedairepairiphonemurah
#kedairepairiphone
#kedairepairphone
#repairlcdiphone
#kedairepairiphonekajang
#kedairepairphonebangi
#kedairepairiphonebangi
#repairbatteryiphone
#repairscreeniphone
#repairscreenipad
#repairiphonefacetoface
#repairiphone15minit


Screen Replacement For ALL Smartphone

Skrin pecah/retak???😩😩
Skrin tak boleh touch??? 🤨🤨
Skrin gelap tapi fon ada bunyi??? 😑😑
Ada hantu menekan pada skrin anda???👻👻
.
Kami di Izmobile boleh membaiki apa jua jenis fon yang rosak. Hanya perlu datang ke kedai kami untuk pemeriksaan secara percuma.
.
Ada masalah pada smartphone anda?😕😕
.
iPhone✅, Samsung✅, Oppo✅, Lenovo✅, Asus✅, Huawei✅, Xiaomi✅, Vivo✅, 1+✅, Sony✅, etc?🤔
.
Datang sahaja ke kedai kami untuk pemeriksaan dan pembaikian smartphone yang pantas dan murah. 👌👌
.
Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..

https://maps.google.com/?cid=16149050561050428712

IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan. 
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

⏱Waktu Operasi:- 
10.00 Pagi - 10.00 Malam 
Isnin - Sabtu
♦Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
📩 whatsapp : http://izmobilekj.wasap.my/
http://izmobilekj.wasap.my/
http://izmobilekj.wasap.my/

FB: https://www.facebook.com/izmobileacc/

#kedairepairiphonemurah
#kedairepairiphone
#kedairepairphone
#repairlcdiphone
#kedairepairiphonekajang
#kedairepairphonebangi
#kedairepairiphonebangi
#repairbatteryiphone
#repairscreeniphone
#repairscreenipad
#repairiphonefacetoface
#repairiphone15minit

Image may contain: phone


IPHONE 5S BATTERY REPLACEMENT

Battery selalu cepat habis????😕😕
.
Di Izmobile Kajang, kami menyediakan perkhidmatan penukaran battery iPhone secara on the spot hanya dalam 15 minit!!!!! 😲😲
.
Hanya walk in ke kedai kami, dengan pantas handphone anda siap seprti baru.
.
Ada masalah pada smartphone anda?😕😕
.
iPhone✅, Samsung✅, Oppo✅, Lenovo✅, Asus✅, Huawei✅, Xiaomi✅, Vivo✅, 1+✅, Sony✅, etc?🤔
.
Datang sahaja ke kedai kami untuk pemeriksaan dan pembaikian smartphone yang pantas dan murah. 👌👌
.
Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..

https://maps.google.com/?cid=16149050561050428712

IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan. 
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

⏱Waktu Operasi:- 
10.00 Pagi - 10.00 Malam 
Isnin - Sabtu
♦Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
📩 whatsapp : http://izmobilekj.wasap.my/
http://izmobilekj.wasap.my/
http://izmobilekj.wasap.my/

FB: https://www.facebook.com/izmobileacc/

#kedairepairiphonemurah
#kedairepairiphone
#kedairepairphone
#repairlcdiphone
#kedairepairiphonekajang
#kedairepairphonebangi
#kedairepairiphonebangi
#repairbatteryiphone
#repairscreeniphone
#repairscreenipad
#repairiphonefacetoface
#repairiphone15minit


Iphone 6s LCD Replacement

Iphone 6s terjatuh dalam longkang. 😑😑
.
Customer tak puas hati dengan ketahanan casing iPhone beliau. Beli mahal2 tapi bila jatuh sikit je, effect banyak. 🤬🤬
.
Setelah penukaran screen dibuat dalam hanya 30 minit, dari marah menjadi tenang dan gembira. ☺☺
.
Ada masalah pada smartphone anda?😕😕
.
iPhone✅, Samsung✅, Oppo✅, Lenovo✅, Asus✅, Huawei✅, Xiaomi✅, Vivo✅, 1+✅, Sony✅, etc?🤔
.
Datang sahaja ke kedai kami untuk pemeriksaan dan pembaikian smartphone yang pantas dan murah. 👌👌
.
Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..

https://maps.google.com/?cid=16149050561050428712

IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan. 
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

⏱Waktu Operasi:- 
10.00 Pagi - 10.00 Malam 
Isnin - Sabtu
♦Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
📩 whatsapp : http://izmobilekj.wasap.my/
http://izmobilekj.wasap.my/
http://izmobilekj.wasap.my/

FB: https://www.facebook.com/izmobileacc/

#kedairepairiphonemurah
#kedairepairiphone
#kedairepairphone
#repairlcdiphone
#kedairepairiphonekajang
#kedairepairphonebangi
#kedairepairiphonebangi
#repairbatteryiphone
#repairscreeniphone
#repairscreenipad
#repairiphonefacetoface
#repairiphone15minit


Asus Zenfone Go 5.0 Lcd Retak

Brader datang bawa Zenfone Go 5.0. LCD dia retak. 😭😭
.
Penukaran LCD dibuat secara on the spot dan face to face.
.
Brader tu senyum lebar dengan perkhidmatan yang kami berikan di Izmobile Kajang.🧒🧒

Ada masalah pada smartphone anda?😕😕
.
iPhone✅, Samsung✅, Oppo✅, Lenovo✅, Asus✅, Huawei✅, Xiaomi✅, Vivo✅, 1+✅, Sony✅, etc?🤔
.
Datang sahaja ke kedai kami untuk pemeriksaan dan pembaikian smartphone yang pantas dan murah. 👌👌
.
Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..

https://maps.google.com/?cid=16149050561050428712

IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan. 
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

⏱Waktu Operasi:- 
10.00 Pagi - 10.00 Malam 
Isnin - Sabtu
♦Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
📩 whatsapp : http://izmobilekj.wasap.my/
http://izmobilekj.wasap.my/
http://izmobilekj.wasap.my/

FB: https://www.facebook.com/izmobileacc/

#kedairepairiphonemurah
#kedairepairiphone
#kedairepairphone
#repairlcdiphone
#kedairepairiphonekajang
#kedairepairphonebangi
#kedairepairiphonebangi
#repairbatteryiphone
#repairscreeniphone
#repairscreenipad
#repairiphonefacetoface
#repairiphone15minit


Ipad 2 Lcd Replacement

Ipad 2 lcd replacement

Kami terus membuat pertukaran ke atas ipad tersebut secara on the spot selama 45 minit.

Alhamdullilah ipad itu boleh di buka dan boleh digunakan seperti biasa.

Ada masalah pada smartphone anda?😕😕
.
iPhone✅, Samsung✅, Oppo✅, Lenovo✅, Asus✅, Huawei✅, Xiaomi✅, Vivo✅, 1+✅, Sony✅, etc?🤔
.
Datang sahaja ke kedai kami untuk pemeriksaan dan pembaikian smartphone yang pantas dan murah. 👌👌
.
Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..

https://maps.google.com/?cid=16149050561050428712

IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan. 
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

⏱Waktu Operasi:- 
10.00 Pagi - 10.00 Malam 
Isnin - Sabtu
♦Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

FB: https://www.facebook.com/izmobileacc/

#kedairepairiphonemurah
#kedairepairiphone
#kedairepairphone
#repairlcdiphone
#kedairepairiphonekajang
#kedairepairphonebangi
#kedairepairiphonebangi
#repairbatteryiphone
#repairscreeniphone
#repairscreenipad
#repairiphonefacetoface
#repairiphone15minit


Iphone 6 Plus Screen Retak

Iphone 6 Plus Screen Retak.

Kami terus membuat penukaran tersebut secara on the spot selama 45 minit.

Alhamdullilah phone tu boleh digunakan seperti biasa.

Ada masalah pada smartphone anda?😕😕
.
iPhone✅, Samsung✅, Oppo✅, Lenovo✅, Asus✅, Huawei✅, Xiaomi✅, Vivo✅, 1+✅, Sony✅, etc?🤔
.
Datang sahaja ke kedai kami untuk pemeriksaan dan pembaikian smartphone yang pantas dan murah. 👌👌
.
Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..

https://maps.google.com/?cid=16149050561050428712

IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan. 
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

⏱Waktu Operasi:- 
10.00 Pagi - 10.00 Malam 
Isnin - Sabtu
♦Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

FB: https://www.facebook.com/izmobileacc/

#kedairepairiphonemurah
#kedairepairiphone
#kedairepairphone
#repairlcdiphone
#kedairepairiphonekajang
#kedairepairphonebangi
#kedairepairiphonebangi
#repairbatteryiphone
#repairscreeniphone
#repairscreenipad
#repairiphonefacetoface
#repairiphone15minit


IPHONE 6 BATTERY REPLACEMENT

Iphone 6 battery kembung.

Kami terus membuat pertukaran secara on the spot dalam 45 minit.

Alhamdullilah customer tu happy bila phone boleh berfungsi seperti biasa.

Ada masalah pada smartphone anda?😕😕
.
iPhone✅, Samsung✅, Oppo✅, Lenovo✅, Asus✅, Huawei✅, Xiaomi✅, Vivo✅, 1+✅, Sony✅, etc?🤔
.
Datang sahaja ke kedai kami untuk pemeriksaan dan pembaikian smartphone yang pantas dan murah. 👌👌
.
Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..

https://maps.google.com/?cid=16149050561050428712

IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan. 
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

⏱Waktu Operasi:- 
10.00 Pagi - 10.00 Malam 
Isnin - Sabtu
♦Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

FB: https://www.facebook.com/izmobileacc/

#kedairepairiphonemurah
#kedairepairiphone
#kedairepairphone
#repairlcdiphone
#kedairepairiphonekajang
#kedairepairphonebangi
#kedairepairiphonebangi
#repairbatteryiphone
#repairscreeniphone
#repairscreenipad
#repairiphonefacetoface
#repairiphone15minit