Screen Replacement For ALL Smartphone

Skrin pecah/retak???😩😩
Skrin tak boleh touch??? 🤨🤨
Skrin gelap tapi fon ada bunyi??? 😑😑
Ada hantu menekan pada skrin anda???👻👻
.
Kami di Izmobile boleh membaiki apa jua jenis fon yang rosak. Hanya perlu datang ke kedai kami untuk pemeriksaan secara percuma.
.
Ada masalah pada smartphone anda?😕😕
.
iPhone✅, Samsung✅, Oppo✅, Lenovo✅, Asus✅, Huawei✅, Xiaomi✅, Vivo✅, 1+✅, Sony✅, etc?🤔
.
Datang sahaja ke kedai kami untuk pemeriksaan dan pembaikian smartphone yang pantas dan murah. 👌👌
.
Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..

https://maps.google.com/?cid=16149050561050428712

IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan. 
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

⏱Waktu Operasi:- 
10.00 Pagi - 10.00 Malam 
Isnin - Sabtu
♦Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
📩 whatsapp : http://izmobilekj.wasap.my/
http://izmobilekj.wasap.my/
http://izmobilekj.wasap.my/

FB: https://www.facebook.com/izmobileacc/

#kedairepairiphonemurah
#kedairepairiphone
#kedairepairphone
#repairlcdiphone
#kedairepairiphonekajang
#kedairepairphonebangi
#kedairepairiphonebangi
#repairbatteryiphone
#repairscreeniphone
#repairscreenipad
#repairiphonefacetoface
#repairiphone15minit

Image may contain: phone


IPHONE 5S BATTERY REPLACEMENT

Battery selalu cepat habis????😕😕
.
Di Izmobile Kajang, kami menyediakan perkhidmatan penukaran battery iPhone secara on the spot hanya dalam 15 minit!!!!! 😲😲
.
Hanya walk in ke kedai kami, dengan pantas handphone anda siap seprti baru.
.
Ada masalah pada smartphone anda?😕😕
.
iPhone✅, Samsung✅, Oppo✅, Lenovo✅, Asus✅, Huawei✅, Xiaomi✅, Vivo✅, 1+✅, Sony✅, etc?🤔
.
Datang sahaja ke kedai kami untuk pemeriksaan dan pembaikian smartphone yang pantas dan murah. 👌👌
.
Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..

https://maps.google.com/?cid=16149050561050428712

IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan. 
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

⏱Waktu Operasi:- 
10.00 Pagi - 10.00 Malam 
Isnin - Sabtu
♦Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
📩 whatsapp : http://izmobilekj.wasap.my/
http://izmobilekj.wasap.my/
http://izmobilekj.wasap.my/

FB: https://www.facebook.com/izmobileacc/

#kedairepairiphonemurah
#kedairepairiphone
#kedairepairphone
#repairlcdiphone
#kedairepairiphonekajang
#kedairepairphonebangi
#kedairepairiphonebangi
#repairbatteryiphone
#repairscreeniphone
#repairscreenipad
#repairiphonefacetoface
#repairiphone15minit


Iphone 6s LCD Replacement

Iphone 6s terjatuh dalam longkang. 😑😑
.
Customer tak puas hati dengan ketahanan casing iPhone beliau. Beli mahal2 tapi bila jatuh sikit je, effect banyak. 🤬🤬
.
Setelah penukaran screen dibuat dalam hanya 30 minit, dari marah menjadi tenang dan gembira. ☺☺
.
Ada masalah pada smartphone anda?😕😕
.
iPhone✅, Samsung✅, Oppo✅, Lenovo✅, Asus✅, Huawei✅, Xiaomi✅, Vivo✅, 1+✅, Sony✅, etc?🤔
.
Datang sahaja ke kedai kami untuk pemeriksaan dan pembaikian smartphone yang pantas dan murah. 👌👌
.
Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..

https://maps.google.com/?cid=16149050561050428712

IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan. 
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

⏱Waktu Operasi:- 
10.00 Pagi - 10.00 Malam 
Isnin - Sabtu
♦Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
📩 whatsapp : http://izmobilekj.wasap.my/
http://izmobilekj.wasap.my/
http://izmobilekj.wasap.my/

FB: https://www.facebook.com/izmobileacc/

#kedairepairiphonemurah
#kedairepairiphone
#kedairepairphone
#repairlcdiphone
#kedairepairiphonekajang
#kedairepairphonebangi
#kedairepairiphonebangi
#repairbatteryiphone
#repairscreeniphone
#repairscreenipad
#repairiphonefacetoface
#repairiphone15minit


Huawei Mate 9 Battery Replacement

Huawei Mate 9 Battery Kembung.

Kami terus buat pertukaran battery secara on the spot selama 45 minit.

Alhamdullilah phone tu boleh boleh digunakan seperti biasa.

Ada masalah pada smartphone anda?😕😕
.
iPhone✅, Samsung✅, Oppo✅, Lenovo✅, Asus✅, Huawei✅, Xiaomi✅, Vivo✅, 1+✅, Sony✅, etc?🤔
.
Datang sahaja ke kedai kami untuk pemeriksaan dan pembaikian smartphone yang pantas dan murah. 👌👌
.
Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..

https://maps.google.com/?cid=16149050561050428712

IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan. 
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

⏱Waktu Operasi:- 
10.00 Pagi - 10.00 Malam 
Isnin - Sabtu
♦Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

FB: https://www.facebook.com/izmobileacc/

#kedairepairiphonemurah
#kedairepairiphone
#kedairepairphone
#repairlcdiphone
#kedairepairiphonekajang
#kedairepairphonebangi
#kedairepairiphonebangi
#repairbatteryiphone
#repairscreeniphone
#repairscreenipad
#repairiphonefacetoface
#repairiphone15minit


IPHONE 6 BATTERY REPLACEMENT

Iphone 6 battery kembung.

Kami terus membuat pertukaran secara on the spot dalam 45 minit.

Alhamdullilah customer tu happy bila phone boleh berfungsi seperti biasa.

Ada masalah pada smartphone anda?😕😕
.
iPhone✅, Samsung✅, Oppo✅, Lenovo✅, Asus✅, Huawei✅, Xiaomi✅, Vivo✅, 1+✅, Sony✅, etc?🤔
.
Datang sahaja ke kedai kami untuk pemeriksaan dan pembaikian smartphone yang pantas dan murah. 👌👌
.
Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..

https://maps.google.com/?cid=16149050561050428712

IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan. 
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

⏱Waktu Operasi:- 
10.00 Pagi - 10.00 Malam 
Isnin - Sabtu
♦Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

FB: https://www.facebook.com/izmobileacc/

#kedairepairiphonemurah
#kedairepairiphone
#kedairepairphone
#repairlcdiphone
#kedairepairiphonekajang
#kedairepairphonebangi
#kedairepairiphonebangi
#repairbatteryiphone
#repairscreeniphone
#repairscreenipad
#repairiphonefacetoface
#repairiphone15minit


Asus Zenfone 3 Max Battery Replacement

Image may contain: people sitting, phone and table

Battery dah kembung selepas charge overnight.

Kami terus membuat pertukaran battery terus on the spot selama 45 minit.

Ada masalah pada smartphone anda?😕😕
.
iPhone, Samsung, Oppo, Lenovo, Asus, Huawei, Xiaomi, Vivo, 1+, Sony, etc?🤔
.
Datang sahaja ke kedai kami untuk pemeriksaan dan pembaikian smartphone yang pantas dan murah. 👌👌
.
Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..


PHONE ROSAK?

Sampai bila nak pakai phone rosak tu?

Repair phone tak lama pun. Kita check percuma je.
Jom datang kedai #izmobile kajang. Technician dah ready untuk menyelesaikan masalah phone anda.

Sokongan dan Tips penjagaan phone akan diberikan oleh Technician selepas kerja baikpulih Phone.

IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)

🏪🏪 No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

Waktu Operasi:-
10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Sabtu
Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

https://maps.google.com/?cid=1614905056105042871


Pad Mini Screen Replacement

No automatic alt text available.

Penukaran iPad mini 1 dibuat secara on the spot.
.
Customer datang dalam keadaan screen retak. Hanya selepas sejam, condition iPad seakan-akan baru. 😲😲
.
Ada masalah pada smartphone anda?😕😕
.
iPhone, Samsung, Oppo, Lenovo, Asus, Huawei, Xiaomi, Vivo, 1+, Sony, etc?🤔
.
Datang sahaja ke kedai kami untuk pemeriksaan dan pembaikian smartphone yang pantas dan murah. 👌👌
.
Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..


On the Spot Smartphone Repair Service

Image may contain: one or more people

Masih dilema nak repair phone tapi takut kena tinggal phone?
.
Jangan risau kami disini selalu buat "on the spot" depan owner.
.
Hanya "45 minit siap", tunggu sambil tengok tv pun boleh.. Nak keluar pergi makan dulu pun boleh.
.
Ada masalah pada smartphone anda?😕😕
.
iPhone, Samsung, Oppo, Lenovo, Asus, Huawei, Xiaomi, Vivo, 1+, Sony, etc?🤔
.
Datang sahaja ke kedai kami untuk pemeriksaan dan pembaikian smartphone yang pantas dan murah. 👌👌
.
Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..


Sony Xperia M4 Battery Replacement

Image may contain: one or more people

Ada abang nie datang sebab ada masalah battery cepat habis.

Kami terus menukar battery lama ke battery baru selama 45 minit.

Alhamdullilah abang tu sangat happy bila battery itu telah tukar dan boleh digunakan lagi seperti semula.

Ada masalah pada smartphone anda?😕😕
.
iPhone, Samsung, Oppo, Lenovo, Asus, Huawei, Xiaomi, Vivo, 1+, Sony, etc?🤔
.
Datang sahaja ke kedai kami untuk pemeriksaan dan pembaikian smartphone yang pantas dan murah. 👌👌
.
Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..

https://maps.google.com/?cid=16149050561050428712

IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

Waktu Operasi:-
10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Sabtu
Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

FB: https://www.facebook.com/izmobileacc/

#kedairepairiphonemurah
#kedairepairiphone
#kedairepairphone
#repairlcdiphone
#kedairepairiphonekajang
#kedairepairphonebangi
#kedairepairiphonebangi
#repairbatteryiphone
#repairscreeniphone
#repairscreenipad
#repairiphonefacetoface
#repairiphone15minit

Image may contain: one or more people and indoor