Screen Replacement For ALL Smartphone

Skrin pecah/retak???😩😩
Skrin tak boleh touch??? 🤨🤨
Skrin gelap tapi fon ada bunyi??? 😑😑
Ada hantu menekan pada skrin anda???👻👻
.
Kami di Izmobile boleh membaiki apa jua jenis fon yang rosak. Hanya perlu datang ke kedai kami untuk pemeriksaan secara percuma.
.
Ada masalah pada smartphone anda?😕😕
.
iPhone✅, Samsung✅, Oppo✅, Lenovo✅, Asus✅, Huawei✅, Xiaomi✅, Vivo✅, 1+✅, Sony✅, etc?🤔
.
Datang sahaja ke kedai kami untuk pemeriksaan dan pembaikian smartphone yang pantas dan murah. 👌👌
.
Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..

https://maps.google.com/?cid=16149050561050428712

IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan. 
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

⏱Waktu Operasi:- 
10.00 Pagi - 10.00 Malam 
Isnin - Sabtu
♦Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
📩 whatsapp : http://izmobilekj.wasap.my/
http://izmobilekj.wasap.my/
http://izmobilekj.wasap.my/

FB: https://www.facebook.com/izmobileacc/

#kedairepairiphonemurah
#kedairepairiphone
#kedairepairphone
#repairlcdiphone
#kedairepairiphonekajang
#kedairepairphonebangi
#kedairepairiphonebangi
#repairbatteryiphone
#repairscreeniphone
#repairscreenipad
#repairiphonefacetoface
#repairiphone15minit

Image may contain: phone


IPHONE 5S BATTERY REPLACEMENT

Battery selalu cepat habis????😕😕
.
Di Izmobile Kajang, kami menyediakan perkhidmatan penukaran battery iPhone secara on the spot hanya dalam 15 minit!!!!! 😲😲
.
Hanya walk in ke kedai kami, dengan pantas handphone anda siap seprti baru.
.
Ada masalah pada smartphone anda?😕😕
.
iPhone✅, Samsung✅, Oppo✅, Lenovo✅, Asus✅, Huawei✅, Xiaomi✅, Vivo✅, 1+✅, Sony✅, etc?🤔
.
Datang sahaja ke kedai kami untuk pemeriksaan dan pembaikian smartphone yang pantas dan murah. 👌👌
.
Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..

https://maps.google.com/?cid=16149050561050428712

IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan. 
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

⏱Waktu Operasi:- 
10.00 Pagi - 10.00 Malam 
Isnin - Sabtu
♦Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
📩 whatsapp : http://izmobilekj.wasap.my/
http://izmobilekj.wasap.my/
http://izmobilekj.wasap.my/

FB: https://www.facebook.com/izmobileacc/

#kedairepairiphonemurah
#kedairepairiphone
#kedairepairphone
#repairlcdiphone
#kedairepairiphonekajang
#kedairepairphonebangi
#kedairepairiphonebangi
#repairbatteryiphone
#repairscreeniphone
#repairscreenipad
#repairiphonefacetoface
#repairiphone15minit


Asus Zenfone Go 5.0 Lcd Retak

Brader datang bawa Zenfone Go 5.0. LCD dia retak. 😭😭
.
Penukaran LCD dibuat secara on the spot dan face to face.
.
Brader tu senyum lebar dengan perkhidmatan yang kami berikan di Izmobile Kajang.🧒🧒

Ada masalah pada smartphone anda?😕😕
.
iPhone✅, Samsung✅, Oppo✅, Lenovo✅, Asus✅, Huawei✅, Xiaomi✅, Vivo✅, 1+✅, Sony✅, etc?🤔
.
Datang sahaja ke kedai kami untuk pemeriksaan dan pembaikian smartphone yang pantas dan murah. 👌👌
.
Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..

https://maps.google.com/?cid=16149050561050428712

IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan. 
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

⏱Waktu Operasi:- 
10.00 Pagi - 10.00 Malam 
Isnin - Sabtu
♦Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
📩 whatsapp : http://izmobilekj.wasap.my/
http://izmobilekj.wasap.my/
http://izmobilekj.wasap.my/

FB: https://www.facebook.com/izmobileacc/

#kedairepairiphonemurah
#kedairepairiphone
#kedairepairphone
#repairlcdiphone
#kedairepairiphonekajang
#kedairepairphonebangi
#kedairepairiphonebangi
#repairbatteryiphone
#repairscreeniphone
#repairscreenipad
#repairiphonefacetoface
#repairiphone15minit


Huawei Mate 9 Battery Replacement

Huawei Mate 9 Battery Kembung.

Kami terus buat pertukaran battery secara on the spot selama 45 minit.

Alhamdullilah phone tu boleh boleh digunakan seperti biasa.

Ada masalah pada smartphone anda?😕😕
.
iPhone✅, Samsung✅, Oppo✅, Lenovo✅, Asus✅, Huawei✅, Xiaomi✅, Vivo✅, 1+✅, Sony✅, etc?🤔
.
Datang sahaja ke kedai kami untuk pemeriksaan dan pembaikian smartphone yang pantas dan murah. 👌👌
.
Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..

https://maps.google.com/?cid=16149050561050428712

IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan. 
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

⏱Waktu Operasi:- 
10.00 Pagi - 10.00 Malam 
Isnin - Sabtu
♦Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

FB: https://www.facebook.com/izmobileacc/

#kedairepairiphonemurah
#kedairepairiphone
#kedairepairphone
#repairlcdiphone
#kedairepairiphonekajang
#kedairepairphonebangi
#kedairepairiphonebangi
#repairbatteryiphone
#repairscreeniphone
#repairscreenipad
#repairiphonefacetoface
#repairiphone15minit


Ipad 2 Lcd Replacement

Ipad 2 lcd replacement

Kami terus membuat pertukaran ke atas ipad tersebut secara on the spot selama 45 minit.

Alhamdullilah ipad itu boleh di buka dan boleh digunakan seperti biasa.

Ada masalah pada smartphone anda?😕😕
.
iPhone✅, Samsung✅, Oppo✅, Lenovo✅, Asus✅, Huawei✅, Xiaomi✅, Vivo✅, 1+✅, Sony✅, etc?🤔
.
Datang sahaja ke kedai kami untuk pemeriksaan dan pembaikian smartphone yang pantas dan murah. 👌👌
.
Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..

https://maps.google.com/?cid=16149050561050428712

IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan. 
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

⏱Waktu Operasi:- 
10.00 Pagi - 10.00 Malam 
Isnin - Sabtu
♦Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

FB: https://www.facebook.com/izmobileacc/

#kedairepairiphonemurah
#kedairepairiphone
#kedairepairphone
#repairlcdiphone
#kedairepairiphonekajang
#kedairepairphonebangi
#kedairepairiphonebangi
#repairbatteryiphone
#repairscreeniphone
#repairscreenipad
#repairiphonefacetoface
#repairiphone15minit


Iphone 6 Plus Screen Retak

Iphone 6 Plus Screen Retak.

Kami terus membuat penukaran tersebut secara on the spot selama 45 minit.

Alhamdullilah phone tu boleh digunakan seperti biasa.

Ada masalah pada smartphone anda?😕😕
.
iPhone✅, Samsung✅, Oppo✅, Lenovo✅, Asus✅, Huawei✅, Xiaomi✅, Vivo✅, 1+✅, Sony✅, etc?🤔
.
Datang sahaja ke kedai kami untuk pemeriksaan dan pembaikian smartphone yang pantas dan murah. 👌👌
.
Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..

https://maps.google.com/?cid=16149050561050428712

IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan. 
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

⏱Waktu Operasi:- 
10.00 Pagi - 10.00 Malam 
Isnin - Sabtu
♦Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

FB: https://www.facebook.com/izmobileacc/

#kedairepairiphonemurah
#kedairepairiphone
#kedairepairphone
#repairlcdiphone
#kedairepairiphonekajang
#kedairepairphonebangi
#kedairepairiphonebangi
#repairbatteryiphone
#repairscreeniphone
#repairscreenipad
#repairiphonefacetoface
#repairiphone15minit


IPHONE 6 BATTERY REPLACEMENT

Iphone 6 battery kembung.

Kami terus membuat pertukaran secara on the spot dalam 45 minit.

Alhamdullilah customer tu happy bila phone boleh berfungsi seperti biasa.

Ada masalah pada smartphone anda?😕😕
.
iPhone✅, Samsung✅, Oppo✅, Lenovo✅, Asus✅, Huawei✅, Xiaomi✅, Vivo✅, 1+✅, Sony✅, etc?🤔
.
Datang sahaja ke kedai kami untuk pemeriksaan dan pembaikian smartphone yang pantas dan murah. 👌👌
.
Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..

https://maps.google.com/?cid=16149050561050428712

IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan. 
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

⏱Waktu Operasi:- 
10.00 Pagi - 10.00 Malam 
Isnin - Sabtu
♦Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

FB: https://www.facebook.com/izmobileacc/

#kedairepairiphonemurah
#kedairepairiphone
#kedairepairphone
#repairlcdiphone
#kedairepairiphonekajang
#kedairepairphonebangi
#kedairepairiphonebangi
#repairbatteryiphone
#repairscreeniphone
#repairscreenipad
#repairiphonefacetoface
#repairiphone15minit


Samsung J7 Prime Lcd Replacement

Samsung J7 Prime retak seribu.
.
Di Izmobile Kajang, penukaran skrin boleh dibuat secara face to face dan on the spot.
.
Kami mementingkan kualiti barang dan servis yamg terbaik untuk pelanggan kami.

Ada masalah pada smartphone anda?😕😕
.
iPhone, Samsung, Oppo, Lenovo, Asus, Huawei, Xiaomi, Vivo, 1+, Sony, etc?🤔
.
Datang sahaja ke kedai kami untuk pemeriksaan dan pembaikian smartphone yang pantas dan murah. 👌👌
.
Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..

https://maps.google.com/?cid=16149050561050428712

IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

Waktu Operasi:-
10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Sabtu
Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

FB: https://www.facebook.com/izmobileacc/

#kedairepairiphonemurah
#kedairepairiphone
#kedairepairphone
#repairlcdiphone
#kedairepairiphonekajang
#kedairepairphonebangi
#kedairepairiphonebangi
#repairbatteryiphone
#repairscreeniphone
#repairscreenipad
#repairiphonefacetoface
#repairiphone15minit

Image may contain: 2 people, people smiling, phone and text

Asus Zenfone 3 Max Battery Replacement

Image may contain: people sitting, phone and table

Battery dah kembung selepas charge overnight.

Kami terus membuat pertukaran battery terus on the spot selama 45 minit.

Ada masalah pada smartphone anda?😕😕
.
iPhone, Samsung, Oppo, Lenovo, Asus, Huawei, Xiaomi, Vivo, 1+, Sony, etc?🤔
.
Datang sahaja ke kedai kami untuk pemeriksaan dan pembaikian smartphone yang pantas dan murah. 👌👌
.
Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..


Pad Mini Screen Replacement

No automatic alt text available.

Penukaran iPad mini 1 dibuat secara on the spot.
.
Customer datang dalam keadaan screen retak. Hanya selepas sejam, condition iPad seakan-akan baru. 😲😲
.
Ada masalah pada smartphone anda?😕😕
.
iPhone, Samsung, Oppo, Lenovo, Asus, Huawei, Xiaomi, Vivo, 1+, Sony, etc?🤔
.
Datang sahaja ke kedai kami untuk pemeriksaan dan pembaikian smartphone yang pantas dan murah. 👌👌
.
Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..