Honor Play LCD Replacement

Honor Play LCD Replacement

Semalam bagi anak main phone tengok youtube, biasalah internet rumah tak ada lah begitu laju, time tengah youtube nak buffering main video baru anak terus meragam campak phone tepat kena kat dinding, try cek phone tu balik dah terus tak boleh on dan ada kesan...
iPhone 11 Pro Drop Test

iPhone 11 Pro Drop Test

Betul ke iphone 11 pro ni menggunakan gelas yang paling tahan pada smartphone yang telah diumumkan baru2 ini? Jom sama kita saksikan brader EverythingApplePro ni jatuhkan phone pada posisi dan jarak yang kita tak boleh jangkakan boleh...
LCD REPLACEMENT

LCD REPLACEMENT

Assalamualaikum dan selamat pagi..harini kedai kami dah beroperasi seperi biasa, jika ada pertanyaan boleh terus PM kami sekarang atau boleh terus walk in ke cawangan terdekat kami😊.Hampir kesemua model smartphone kita boleh repair👇.iPhone✅,...
SAMSUNG J3 PRO LCD REPLACEMENT

SAMSUNG J3 PRO LCD REPLACEMENT

Assalamualailum dan selamat pagi semua🤗.Harini izmobile kajang dah buka seperti biasa dari 10 pagi hingga 10 malam.. Phone Samsung j3 pro lcd pecah dapat diselesaikan oleh technician kita dengan harga mampu milik.. Alhamdulillah dah boleh digunakan seperti...