iPhone 11 Pro Drop Test

Betul ke iphone 11 pro ni menggunakan gelas yang paling tahan pada smartphone yang telah diumumkan baru2 ini? Jom sama kita saksikan brader EverythingApplePro ni jatuhkan phone pada posisi dan jarak yang kita tak boleh jangkakan boleh berlaku..

https://www.youtube.com/watch?v=iXn_pcOoRzA


LCD REPLACEMENT SAMSUNG NOTE 5

Owner samsung note 5 datang untuk membuat pemeriksaan dan mendapati screen dia pecah pada bahagian display. Kami pun pun terus membuat penukaran lcd terhadap phone tersebut. Alhamdulillah phone tu boleh berfungsi seperti biasa 🤗

.
Hampir kesemua model smartphone kita boleh repair👇
.
iPhone✅, Samsung✅, Oppo✅, Lenovo✅, Asus✅, Huawei✅, Xiaomi✅, Vivo✅, 1+✅, Sony✅, etc?
.
Datang sahaja ke kedai kami untuk pemeriksaan dan pembaikian smartphone yang pantas dan murah. 👌👌
.
Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..

https://maps.google.com/?cid=16149050561050428712

IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)

🏪🏪 No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.
Waze: Izmobile Kajang (Bersebelahan AgroBank)

⏱Waktu Operasi:-
10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Ahad
♦Buka setiap hari!

📱Call: 0187744702
http://izmobilekj.wasap.my/

Google maps:-
https://maps.google.com/?cid=16149050561050428712

Instagram: https://www.instagram.com/izmobileacc
Website: https://www.izmobileacc.com .

#kedairepairiphonemurah
#kedairepairiphone
#kedairepairphone
#repairlcdiphone
#kedairepairiphonekajang
#kedairepairphonebangi
#kedairepairiphonebangi
#repairbatteryiphone
#repairscreeniphone
#repairscreenipad
#repairiphonefacetoface
#repairiphone15minit


LCD REPLACEMENT

Assalamualaikum dan selamat pagi..harini kedai kami dah beroperasi seperi biasa, jika ada pertanyaan boleh terus PM kami sekarang atau boleh terus walk in ke cawangan terdekat kami😊
.
Hampir kesemua model smartphone kita boleh repair👇
.
iPhone✅, Samsung✅, Oppo✅, Lenovo✅, Asus✅, Huawei✅, Xiaomi✅, Vivo✅, 1+✅, Sony✅, etc?
.
Datang sahaja ke kedai kami untuk pemeriksaan dan pembaikian smartphone yang pantas dan murah. 👌👌
.
Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..

IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)

🏪🏪 No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan. 
Waze: Izmobile Kajang (Bersebelahan AgroBank)

⏱Waktu Operasi:- 
10.00 Pagi - 10.00 Malam 
Isnin - Ahad
♦Buka setiap hari!

📱Call: 0187744702
http://izmobilekj.wasap.my/

Google maps:-
https://maps.google.com/?cid=16149050561050428712

Instagram: https://www.instagram.com/izmobileacc
Website: https://www.izmobileacc.com .

#kedairepairiphonemurah
#kedairepairiphone
#kedairepairphone
#repairlcdiphone
#kedairepairiphonekajang
#kedairepairphonebangi
#kedairepairiphonebangi
#repairbatteryiphone
#repairscreeniphone
#repairscreenipad
#repairiphonefacetoface
#repairiphone15minit


SAMSUNG J3 PRO LCD REPLACEMENT

Assalamualailum dan selamat pagi semua🤗
.
Harini izmobile kajang dah buka seperti biasa dari 10 pagi hingga 10 malam.. Phone Samsung j3 pro lcd pecah dapat diselesaikan oleh technician kita dengan harga mampu milik.. Alhamdulillah dah boleh digunakan seperti biasa😉
.
Phone anda pun bermasalah? jom cepat2 pm kami atau boleh terus walk in terus ke cawangan kami👌
.
Hampir kesemua model smartphone kita boleh repair👇
.
iPhone✅, Samsung✅, Oppo✅, Lenovo✅, Asus✅, Huawei✅, Xiaomi✅, Vivo✅, 1+✅, Sony✅, etc?
.
Datang sahaja ke kedai kami untuk pemeriksaan dan pembaikian smartphone yang pantas dan murah. 👌👌
.
Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..

IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)

🏪🏪 No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan. 
Waze: Izmobile Kajang (Bersebelahan AgroBank)

⏱Waktu Operasi:- 
10.00 Pagi - 10.00 Malam 
Isnin - Ahad
♦Buka setiap hari!

📱Call: 0187744702
http://izmobilekj.wasap.my/

Google maps:-
https://maps.google.com/?cid=16149050561050428712

Instagram: https://www.instagram.com/izmobileacc
Website: https://www.izmobileacc.com .

#kedairepairiphonemurah
#kedairepairiphone
#kedairepairphone
#repairlcdiphone
#kedairepairiphonekajang
#kedairepairphonebangi
#kedairepairiphonebangi
#repairbatteryiphone
#repairscreeniphone
#repairscreenipad
#repairiphonefacetoface
#repairiphone15minit


Face ID Pada iPhone 11 Mungkin Berfungsi Walau Peranti Diletakkan Rata Di Atas Meja

Di dalam beberapa video promosi awal iPhone X dua tahun lalu, peranti dilihat dapat melakukan imbasan wajah Face ID walaupun ia diletakkan di atas permukaan rata. Pada peranti sebenar iPhone perlu dipegang menegak sebelum Face ID boleh berfungsi.  Seperkara lagi yang mengecewakan ialah, Face ID tidak boleh berfungsi jika peranti dipegang mendatar.

Menurut laporan Bloomberg semalam, iPhone 11 akan hadir dengan beberapa pembaharuan yang menyelesaikan masalah ini. Kamera Face ID akan mempunyai kemampuan sudut yang lebih lebar bagi membolehkan ia mengimbas wajah walaupun diletakkan rata di atas meja. Selain itu panel belakang akan lebih tahan hentakan menggunakan teknologi kaca terbaru yang masih lagi belum dikenalpasti. Apple turut dipercayai akan menawarkan semula peranti dengan warna pusam.

Turut dilaporkan ialah tri-kamera utama pada iPhone 11 Pro dan iPhone 11 Pro Max. Kamera ketiga hadir dengan lensa sudut ultralebar yang dipopularkan oleh Huawei. Tambahan lagi tiga gambar boleh diambil serentak oleh peranti dan dengan menggunakan perisian sebuah gambar komposit yang lebih baik dapat dihasilkan. iPhone 11 yang merupakan pengganti iPhone XR pula akan hanya dilengkapi dwi-kamera dengan lensa sekunder menyokong fungsi zum optikal.

Tiga model iPhone 11 dipercayai akan dilancarkan pada 10 September hadapan. Pada hari tersebut semua teka teki mengenai spesifikasi akan akhirnya terjawab.


SHAREit Lite Dilancarkan – Aplikasi Perkongsian Fail Yang Lebih Ringan Dan Tanpa Iklan

SHAREit adalah antara yang terawal memperkenalkan fungsi perkongsian fail antara banyak peranti. Pengguna boleh kongsi fail antara iOS dan Android atau iOS dan Windows dan sebagainya. Ia menggunakan hotspot seperti mana yang Files Go daripada Google gunakan. Tetapi masalah dengan aplikasi ini adalah ia penuh dengan iklan yang sangat menjengkelkan.

Baru-baru ini SHAREit Lite telah dilancarkan. Ia menyasarkan untuk pengguna di negara yang membangun yang mempunyai sambungan Internet yang perlahan. Saiz aplikasi adalah 10MB yang mana lebih kecil berbanding versi biasa yang bersaiz 25MB. Kemudian, disebabkan aplikasi ini lebih ringan – ia tidak boleh berfungsi sebagai pengurus fail, hanya kongsi fail sahaja.

Lebih menarik adalah, SHAREit Lite tidak mempunyai sebarang iklan. Tetapi ada kemungkinan besar apabila aplikasi ini popular iklan mungkin akan disertakan, kerana itu adalah cara untuk mereka jana wang. Aplikasi ini juga lebih seronok digunakan kerana ia turut sertakan fungsi permesejan dan pengguna boleh berbual sambil berkongsi fail di dalamnya.

Buat masa ini aplikasi ini hanya boleh dipasang secara rasmi di negara-negara terhad sahaja. Tetapi jika anda ingin mencuba aplikasi ini, boleh sahaja pasang fail .APK melalui pautan di bawah.


Jam Tangan Amazfit Baharu Akan Menggunakan Skrin Yang Ditempah Khas Bagi Menandingi Apple Watch

Amazfit adalah siri peranti boleh pakai daripada Huami. Amazfit merupakan jam tangan ‘pintar’ yang fokus kepada kecergasan. Ia tidak sepintar jam tangan pintar sebenar seperti watchOS atau Wear OS, ia hanya mempunyai fungsi-fungsi terhad.

Pada minggu hadapan iaitu 27 Ogos, Huami akan melancarkan jam tangan baharu bagi menandingi Apple Watch. Tidak pasti lagi jika ia adalah jam tangan pintar seperti Amazfit Verge 2 atau hanya jam tangan yang memfokuskan kecergasan. Tetapi apa yang pasti adalah, ia akan menggunakan skrin yang ditempah khas yang mempunyai 341 ppi. Panel skrin ini dikatakan adalah hasil kerjasama dengan syarikat skrin JDI. Jika dibandingkan dengan Apple Watch Series 4, ia hanya mempunyai 326 PPI – ini bermakna skrin jam baharu Amazfit ini akan lebih cantik dan jelas.

Seterusnya, Amazfit Pace 3 turut akan dilancarkan sekali. Ia akan menggunakan skrin paparan transflective. Bentuk adalah sama, iaitu bulat dan saiz pula adalah 1.34-inci dan panelnya juga ditempah khas dengan JDI. Harga jualan dan butiran spesifikasi hanya akan diketahui pada minggu hadapan – sama-sama kita nantikan.


Promosi Merdeka

Phone meragam dan kerja seharian anda terganggu? Jom datang ke Izmobile Kajang Sekarang..harini kedai kami dah beroperasi seperti biasa dari 10 pagi hingga 10 malam😉.
.
Hampir kesemua model smartphone kita boleh repair👇
.
iPhone✅, Samsung✅, Oppo✅, Lenovo✅, Asus✅, Huawei✅, Xiaomi✅, Vivo✅, 1+✅, Sony✅, etc?
.
Datang sahaja ke kedai kami untuk pemeriksaan dan pembaikian smartphone yang pantas dan murah. 👌👌
.
Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..

IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)

🏪🏪 No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan. 
Waze: Izmobile Kajang (Bersebelahan AgroBank)

⏱Waktu Operasi:- 
10.00 Pagi - 10.00 Malam 
Isnin - Ahad
♦Buka setiap hari!

📱Call: 0187744702
http://izmobilekj.wasap.my/

Google maps:-
https://maps.google.com/?cid=16149050561050428712

Instagram: https://www.instagram.com/izmobileacc
Website: https://www.izmobileacc.com .

#kedairepairiphonemurah
#kedairepairiphone
#kedairepairphone
#repairlcdiphone
#kedairepairiphonekajang
#kedairepairphonebangi
#kedairepairiphonebangi
#repairbatteryiphone
#repairscreeniphone
#repairscreenipad
#repairiphonefacetoface
#repairiphone15minit


Fungsi Dark Mode Pada IOS 13

Berita Baik Untuk Pengguna Iphone.Akhirnya ada DARK MODE pada ios 13🥰🥰

Tema gelap ialah trend semasa yang boleh kami katakan dipopularkan oleh OxygenOS menerusi peranti OnePlus. Seperti Android Q, iOS 13 juga akan mempunyai sokongan tema gelap Dark Mode secara menyeluruh melibatkan antaramuka serta aplikasi yang dihasilkan. Paling menarik ia boleh dijadualkan untuk aktif atau secara manual. Apabila diaktifkan, imej latar belakang juga berubah mengikut tema yang dipilih.

Fungsi ini telah diperkenalkan pada Macos Mojave dan akhirnya akan tiba di telefon anda. Ia akan menjadikan persekitaran UI telefon anda jadi lebih gelap. Bukan saja ia mesra pada mata anda, ia turut menjimatkan bateri lebih-lebih lagi dengan penggunaan panel AMOLED pada iPhone.


OPPO A37 LCD REPLACEMENT

Customer dari bangi. Phone dia mengalami screen retak dan blank . Kami pun terus terus tu lcd tersebut secara face to face dan siap dalam 45 minit.

Model phone: Oppo A37
.
Hampir kesemua model smartphone kita boleh repair👇
.
iPhone✅, Samsung✅, Oppo✅, Lenovo✅, Asus✅, Huawei✅, Xiaomi✅, Vivo✅, 1+✅, Sony✅, etc?
.
Datang sahaja ke kedai kami untuk pemeriksaan dan pembaikian smartphone yang pantas dan murah. 👌👌
.
Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..

IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)

🏪🏪 No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan. 
Waze: Izmobile Kajang (Bersebelahan AgroBank)

⏱Waktu Operasi:- 
10.00 Pagi - 10.00 Malam 
Isnin - Ahad
♦Buka setiap hari!

📱Call: 0187744702
http://izmobilekj.wasap.my/

Google maps:-
https://maps.google.com/?cid=16149050561050428712

Instagram: https://www.instagram.com/izmobileacc
Website: https://www.izmobileacc.com .

#kedairepairiphonemurah
#kedairepairiphone
#kedairepairphone
#repairlcdiphone
#kedairepairiphonekajang
#kedairepairphonebangi
#kedairepairiphonebangi
#repairbatteryiphone
#repairscreeniphone
#repairscreenipad
#repairiphonefacetoface
#repairiphone15minit