VIVO V9 lcd replacement

Selamat tengah hari dan selamat bercuti buat warga selangor.
.
Kami disini masih tetap beroperasi seperti biasa, walaupun cuti tapi bagi kami di Izmobileacc anda tetap yang utama
.
Kami tetap komited dengan kerja dalam membantu menyelesaikan masalah anda.

.

Baru saja selesai menukarkan LCD vivo V9 baru je beli dah terjatuh pecah.

 

IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

Waktu Operasi:-
10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Sabtu
Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

FB: https://www.facebook.com/izmobileacc/

 


Phone YES altitude 1 skrin pecah

Abang ni hantar phone Yes Altitude 1 yang retak seribu kat kita😭
.
Abang ni ingat dah tak dapat diselamatkan dah sebab model rare ni sparepart susah nak cari😢
.
Jangan risau, demi anda semua kami akan cuba yang terbaik untuk menyelesaikan masalah phone anda😉
.
Done replacement lcd Yes Altitude 1
.
Anda ada masalah yang sama? Boleh terus walk in ke alamat di bawah👇

IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

Waktu Operasi:-
10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Sabtu
Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

FB: https://www.facebook.com/izmobileacc/


PORT CHARGING PROBLEM IPAD

Assalamualaikum dan selamat pagi buat semua user smartphone..

Semoga hari anda diberkati dan ceria-ceria selalu.

Ipad bro ni datang tak hidup dan tak boleh cas kata nya.

Setelah kita cek rupanya ada habuk yang tebal dalam port charging dan boleh terus di cas.

Tetapi, ada masalah lain juga rupanya.

Sebenarnya port charging tersebut memang sudah longgar dan mahu kami tukarkan yang baru.

Selesai sudah masalah kita. Alhamdulillah.

Kami masih beroperasi dan masih disini setia menanti anda.

Anda ada masalah yang sama? Boleh terus walk in ke alamat di bawah👇

IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

Waktu Operasi:-
10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Sabtu
Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

FB: https://www.facebook.com/izmobileacc/


Bateri Samsung S7 kembung

Ingat nak tukar casing lain, buka2 je casing tengok2 back cover terangkat.

.

Jenuh letak gam tampal semula, tak melekat jugak.

.

Jadi terus pergi kekedai repair phone IZMOBILE untuk cek apa yang menyebabkan tak boleh nak tutup rapat.

.

Akhirnya, setelah technician cek rupanya battery dah kembung sikit.

.

Patut la rasa macam battery cepat habis je kebelakangan ini.

.

Tukar baru terus settle, terus boleh pilih casing yang best2.

.

Anda ada apa2 masalah lain menegenai phone? boleh terus datang kekedai kami atau boleh whatsapp kami dahulu untuk bertanya.

.

IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

Waktu Operasi:-
10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Sabtu
Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

FB: https://www.facebook.com/izmobileacc/