Iphone 6s LCD Replacement

Iphone 6s terjatuh dalam longkang. 😑😑
.
Customer tak puas hati dengan ketahanan casing iPhone beliau. Beli mahal2 tapi bila jatuh sikit je, effect banyak. 🤬🤬
.
Setelah penukaran screen dibuat dalam hanya 30 minit, dari marah menjadi tenang dan gembira. ☺☺
.
Ada masalah pada smartphone anda?😕😕
.
iPhone✅, Samsung✅, Oppo✅, Lenovo✅, Asus✅, Huawei✅, Xiaomi✅, Vivo✅, 1+✅, Sony✅, etc?🤔
.
Datang sahaja ke kedai kami untuk pemeriksaan dan pembaikian smartphone yang pantas dan murah. 👌👌
.
Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..

https://maps.google.com/?cid=16149050561050428712

IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan. 
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

⏱Waktu Operasi:- 
10.00 Pagi - 10.00 Malam 
Isnin - Sabtu
♦Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
📩 whatsapp : http://izmobilekj.wasap.my/
http://izmobilekj.wasap.my/
http://izmobilekj.wasap.my/

FB: https://www.facebook.com/izmobileacc/

#kedairepairiphonemurah
#kedairepairiphone
#kedairepairphone
#repairlcdiphone
#kedairepairiphonekajang
#kedairepairphonebangi
#kedairepairiphonebangi
#repairbatteryiphone
#repairscreeniphone
#repairscreenipad
#repairiphonefacetoface
#repairiphone15minit


Asus Zenfone 3 Max Battery Replacement

Image may contain: people sitting, phone and table

Battery dah kembung selepas charge overnight.

Kami terus membuat pertukaran battery terus on the spot selama 45 minit.

Ada masalah pada smartphone anda?😕😕
.
iPhone, Samsung, Oppo, Lenovo, Asus, Huawei, Xiaomi, Vivo, 1+, Sony, etc?🤔
.
Datang sahaja ke kedai kami untuk pemeriksaan dan pembaikian smartphone yang pantas dan murah. 👌👌
.
Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..


Pad Mini Screen Replacement

No automatic alt text available.

Penukaran iPad mini 1 dibuat secara on the spot.
.
Customer datang dalam keadaan screen retak. Hanya selepas sejam, condition iPad seakan-akan baru. 😲😲
.
Ada masalah pada smartphone anda?😕😕
.
iPhone, Samsung, Oppo, Lenovo, Asus, Huawei, Xiaomi, Vivo, 1+, Sony, etc?🤔
.
Datang sahaja ke kedai kami untuk pemeriksaan dan pembaikian smartphone yang pantas dan murah. 👌👌
.
Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..


STUCK LOGO IPHONE 5

2 hari dah phone ni stuck logo kata owner.
.
Dah pergi 2 kedai ingatkan battery, try2 battery pun tak boleh.
.
Sampai dekat kami, kami kata software. Alhamdulillah.. kami buat software, data dalam masih selamat.
.
Ada masalah pada smartphone anda?😕😕
.
iPhone, Samsung, Oppo, Lenovo, Asus, Huawei, Xiaomi, Vivo, 1+, Sony, etc?🤔
.
Datang sahaja ke kedai kami untuk pemeriksaan dan pembaikian smartphone yang pantas dan murah. 👌👌
.
Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..


On the Spot Smartphone Repair Service

Image may contain: one or more people

Masih dilema nak repair phone tapi takut kena tinggal phone?
.
Jangan risau kami disini selalu buat "on the spot" depan owner.
.
Hanya "45 minit siap", tunggu sambil tengok tv pun boleh.. Nak keluar pergi makan dulu pun boleh.
.
Ada masalah pada smartphone anda?😕😕
.
iPhone, Samsung, Oppo, Lenovo, Asus, Huawei, Xiaomi, Vivo, 1+, Sony, etc?🤔
.
Datang sahaja ke kedai kami untuk pemeriksaan dan pembaikian smartphone yang pantas dan murah. 👌👌
.
Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..


Sony Xperia M4 Battery Replacement

Image may contain: one or more people

Ada abang nie datang sebab ada masalah battery cepat habis.

Kami terus menukar battery lama ke battery baru selama 45 minit.

Alhamdullilah abang tu sangat happy bila battery itu telah tukar dan boleh digunakan lagi seperti semula.

Ada masalah pada smartphone anda?😕😕
.
iPhone, Samsung, Oppo, Lenovo, Asus, Huawei, Xiaomi, Vivo, 1+, Sony, etc?🤔
.
Datang sahaja ke kedai kami untuk pemeriksaan dan pembaikian smartphone yang pantas dan murah. 👌👌
.
Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..

https://maps.google.com/?cid=16149050561050428712

IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

Waktu Operasi:-
10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Sabtu
Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

FB: https://www.facebook.com/izmobileacc/

#kedairepairiphonemurah
#kedairepairiphone
#kedairepairphone
#repairlcdiphone
#kedairepairiphonekajang
#kedairepairphonebangi
#kedairepairiphonebangi
#repairbatteryiphone
#repairscreeniphone
#repairscreenipad
#repairiphonefacetoface
#repairiphone15minit

Image may contain: one or more people and indoor


Iphone 6 LCD pecah

Adik ni phone terjatuh dekat lantai masa tengah cari barang dekat bilik gelap.
.
Pecah terus bahagian atasnya. Kena bucu batu katanya.
.
Datang sini dia buat tukar yang baru.. Dia mintak kita yang Ori terus.
.
Ada masalah pada smartphone anda?😕😕
.
iPhone, Samsung, Oppo, Lenovo, Asus, Huawei, Xiaomi, Vivo, 1+, Sony, etc?🤔
.
Datang sahaja ke kedai kami untuk pemeriksaan dan pembaikian smartphone yang pantas dan murah. 👌👌
.
Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..


XIAOMI BOOTLOOP

Customer datang bawa Redmi Note 3 Pro. Hardware takde masalah, tapi stuck dekat logo secara tiba2 😥😥.
.
Tinggal hp di kedai kami sekejap untuk buat pemeriksaan software.
.
BOOM!!!...Siap brader tu punya hp. Dah kembali macam biasa.
.
Ada masalah pada smartphone anda?😕😕
.
iPhone, Samsung, Oppo, Lenovo, Asus, Huawei, Xiaomi, Vivo, 1+, Sony, etc?🤔
.
Datang sahaja ke kedai kami untuk pemeriksaan dan pembaikian smartphone yang pantas dan murah. 👌👌
.
Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..


Service Repair

Awal2 pagi ada customer datang untuk check phone. Katanya sim tak detect.
.
Kita buka port sim, tengok ribbon longgar.
Fuhh.. nasib buat cek dekat sini.. kalau tak bazir duit je kena tukar lain.
.
Anda ada masalah macam ni?
.
Ada masalah pada smartphone anda?😕😕
.
iPhone, Samsung, Oppo, Lenovo, Asus, Huawei, Xiaomi, Vivo, 1+, Sony, etc?🤔
.
Datang sahaja ke kedai kami untuk pemeriksaan dan pembaikian smartphone yang pantas dan murah. 👌👌
.
Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..


HOME BUTTON TAK FUNGSI

Ribbon flex brother ni terkoyak sikit, sebab pernah buat tukar lcd dekat tempat lain.
.
Lepas buat tukar je tetiba home button tak fungsi terus.
.
Kami masuk je ribbon baru terus okay macam biasa.
.
Ada masalah pada smartphone anda?😕😕
.
iPhone, Samsung, Oppo, Lenovo, Asus, Huawei, Xiaomi, Vivo, 1+, Sony, etc?🤔
.
Datang sahaja ke kedai kami untuk pemeriksaan dan pembaikian smartphone yang pantas dan murah. 👌👌
.
Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..