Macam nak pecah je phone bro ni masa hantar, battery kembung teruk sampai tak boleh nak tutup back cover. Kita tukar battery lain, fuhh.. padu.. slim semula phone beliau. Apa tunggu lagi? datang lah kepada kami dengan segera selagi kerosakkan lain tidak melarat.

 

Jika Anda berada di kawasan kajang dan bangi boleh terus ke kedai kami untuk dapatkan servis repair iphone dan baikpulih smartphone anda.

IZMOBILEACC KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)

🏪🏪
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

Waktu Operasi:-
10.00 Pagi – 10.00 Malam
Isnin – Sabtu
Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

Instagram: https://www.instagram.com/izmobileacc
Website: https://www.izmobileacc.com

.
Ada masalah dgn phone korang ?
” Boleh tanya je apa2 masalah phone korang kat ruang komen ya ”
.
#iphone #repairiphone #repairiphonemurah #repairiphoneterbaik
#repairiphonebangi #repairiphonesemenyih #RepairIphoneKajang

MOHON SHARE untuk warga kajang, Bangi , Semenyih , Putrajaya & area berdekatan