Service Repair

Awal2 pagi ada customer datang untuk check phone. Katanya sim tak detect.
.
Kita buka port sim, tengok ribbon longgar.
Fuhh.. nasib buat cek dekat sini.. kalau tak bazir duit je kena tukar lain.
.
Anda ada masalah macam ni?
.
Ada masalah pada smartphone anda?😕😕
.
iPhone, Samsung, Oppo, Lenovo, Asus, Huawei, Xiaomi, Vivo, 1+, Sony, etc?🤔
.
Datang sahaja ke kedai kami untuk pemeriksaan dan pembaikian smartphone yang pantas dan murah. 👌👌
.
Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..


DEEPAVALI SERVICE

Assalamuaaikum dan salam sejahtera warga facebook.

Ada masalah phone tak masuk charge.

Ada masalah phone tak boleh on.

Anda panik bila mengetahui ada masalah phone terjadi . Ingin mencari di mana kami letak di mana. Jangan risau kami di sini akan membantu anda menyelesaikan masalah anda.

Ada masalah pada smartphone anda?😕😕
.
iPhone, Samsung, Oppo, Lenovo, Asus, Huawei, Xiaomi, Vivo, 1+, Sony, etc?🤔
.
Datang sahaja ke kedai kami untuk pemeriksaan dan pembaikian smartphone yang pantas dan murah. 👌👌
.
Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..

https://maps.google.com/?cid=16149050561050428712

IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

Waktu Operasi:-
10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Sabtu
Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

FB: https://www.facebook.com/izmobileacc/

#kedairepairiphonemurah
#kedairepairiphone
#kedairepairphone
#repairlcdiphone
#kedairepairiphonekajang
#kedairepairphonebangi
#kedairepairiphonebangi
#repairbatteryiphone
#repairscreeniphone
#repairscreenipad
#repairiphonefacetoface
#repairiphone15minit


Battery Kong Problem

Selamat pagi buat semua user smartphone IOS dan ANDROID.
.
Nak tunggu battery kembung teruk macam nak meletup macam ni? Sampai LCD pun teruk kena effect?
.
Sampai lembik terus dah battery ni macam coklat cadbury.
.
Battery tak sempat nak pakai 2 minit terus padam sendiri, kalau cucuk cas okay je boleh on..? Tu lah tanda2 battery dah rosak..
.
Mari dapatkan nasihat dan bantuan dari kami untuk kami cuba tolong masalah anda.
.

Ada masalah pada smartphone anda?😕😕
.
iPhone, Samsung, Oppo, Lenovo, Asus, Huawei, Xiaomi, Vivo, 1+, Sony, etc?🤔
.
Datang sahaja ke kedai kami untuk pemeriksaan dan pembaikian smartphone yang pantas dan murah. 👌👌
.
Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..

https://maps.google.com/?cid=16149050561050428712

IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

Waktu Operasi:-
10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Sabtu
Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

FB: https://www.facebook.com/izmobileacc/

#kedairepairiphonemurah
#kedairepairiphone
#kedairepairphone
#repairlcdiphone
#kedairepairiphonekajang
#kedairepairphonebangi
#kedairepairiphonebangi
#repairbatteryiphone
#repairscreeniphone
#repairscreenipad
#repairiphonefacetoface
#repairiphone15minit


Xiaomi Redmi 4x Water Damage

No automatic alt text available.

Hp brader ni masuk air. Lepas tu terus guna sebab beliau cakap masih boleh digunakan. Adeh 😅😅.
.
Dah sehari guna terus tak boleh on. Beliau datang ke kedai kami untuk pemeriksaan.
.
Bukak je body, nampak tompokan2 air di motherboard. 😭😭
.
Kepada anda yang ada kes yang sama (water damage), terus datang ke kedai kami untuk pemeriksaan terlebih dahulu sebelum anda buat keputusan yang terburu-buru supaya tidak menyesal di kemudian hari.
.
Ada masalah pada smartphone anda?😕😕
.
iPhone, Samsung, Oppo, Lenovo, Asus, Huawei, Xiaomi, Vivo, 1+, Sony, etc?🤔
.
Datang sahaja ke kedai kami untuk pemeriksaan dan pembaikian smartphone yang pantas dan murah. 👌👌
.
Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..

Image may contain: phone


Asus Tab Charging Port

No automatic alt text available.

Tab Asus tak boleh nak cas sebab port charging longgar.
.
Tukar port charging, terus dah boleh cas. Simple. 😉😉

Ada masalah pada smartphone anda? Datang sahaja ke kedai kami.

Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..

https://maps.google.com/?cid=16149050561050428712

IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

Waktu Operasi:-
10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Sabtu
Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

FB: https://www.facebook.com/izmobileacc/

#kedairepairiphonemurah
#kedairepairiphone
#kedairepairphone
#repairlcdiphone
#kedairepairiphonekajang
#kedairepairphonebangi
#kedairepairiphonebangi
#repairbatteryiphone
#repairscreeniphone
#repairscreenipad
#repairiphonefacetoface
#repairiphone15minit


Body Replacement for iPhone 6s

Image may contain: phone

Ada customer datang nak tukar body untuk iPhone 6s dari merah kepada yang hitam. Mungkin dah bosan dengan warna merah la kot 😅.
.
Battery iPhone dia pun dah cepat 'kong'. Dia pun bagi green light pada kami untuk tukar sekali battery.
.
Kami pun dengan pantas menjalankan tugas kami.
.
Ada masalah pada smartphone anda? Datang sahaja ke kedai kami.
.
Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..

https://maps.google.com/?cid=16149050561050428712

IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

Waktu Operasi:-
10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Sabtu
Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

FB: https://www.facebook.com/izmobileacc/


OPEN NOWWW!!!!!

Hai.. pagi2 sudah kedai kita dah buka.
.
Semalam sibuk tak sempat datang kan? Kan?
.
Haa.. hari ni jom la datang.. boleh kita godek2 phone anda tengok apa yang problem..
.
Nak datang kedai terus? Tekan je link ni..

https://maps.google.com/?cid=16149050561050428712

IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

Waktu Operasi:-
10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Sabtu
Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

FB: https://www.facebook.com/izmobileacc/


A7 2016 LCD Replacement

Image may contain: phone

Screen Samsung A7 2016 blank. Takde display langsung. Ada bunyi dan vibration, tapi screen masih lagi gelap.
.
Lepas barang dah sampai, terus kami siapkan untuk pelanggan kami hanya dalam 45 minit.
.
Anda mempunyai masalah yang sama? Walk-in je ke kedai kami, Insya Allah kami dapat membantu sebaik yang mungkin. 
.
IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

Waktu Operasi:-
10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Sabtu
Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

FB: https://www.facebook.com/izmobileacc/
.
Anda ada masalah dengan phone @ gadget?
Sila tanya apa2 masalah di ruang komen 😀
.
MOHON SHARE untuk warga BANGI & area berdekatan.

#repairphonebangi
#repairphonekajang
#repairphonemurah
#repairphoneserdang
#repairphonenilai
#repairlcdphonebangi
#RepairIpadBangi

https://goo.gl/maps/eNsEj1Waj6r


Camera Replacement for Huawei P9

Image may contain: one or more people and phone

Screen pecah, camera kabur.
.
Nak tangkap gambar macam mana camera pun kabur.
.
Nak main game pun tk boleh sebab lcd pecah.
Boleh buat luka tangan ni.
.
Tukar dua2 sekali jalan terus.. terus terang tangkap gambar nye.
.

IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

Waktu Operasi:-
10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Sabtu
Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

FB: https://www.facebook.com/izmobileacc/

Image may contain: one or more people


Samsung S6 Battery Replacement

Ada abang ni jumpa kita.. katanya tiba2 tak hidup bila nak cas..
.
Kita suspect battery je problem, kita try test battery boleh menyala phone..
.
Tapi tak boleh cas juga. Jadi mmg confirm charging port rosak.. 
.
Kita masuk je charging port baru, terus boleh cas battery yang lama.
.
Mungkin dah lama pakai, selalu cabut dan cucuk je..
.
Anda ada masalah sebegini? Mari jumpa kami.

IZMOBILE KAJANG
(Smartphone Repair & Accessories)
No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.
Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank)

Waktu Operasi:-
10.00 Pagi - 10.00 Malam
Isnin - Sabtu
Setiap Ahad Cuti

📱Call: 0187744702
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc
https://hi.jomwasap.my/izmobileacc

FB: https://www.facebook.com/izmobileacc/

Image may contain: 1 person, smiling
Image may contain: phone