Service Repair

Service Repair

Awal2 pagi ada customer datang untuk check phone. Katanya sim tak detect. . Kita buka port sim, tengok ribbon longgar. Fuhh.. nasib buat cek dekat sini.. kalau tak bazir duit je kena tukar lain. . Anda ada masalah macam ni? . Ada masalah pada smartphone...
DEEPAVALI SERVICE

DEEPAVALI SERVICE

Assalamuaaikum dan salam sejahtera warga facebook. Ada masalah phone tak masuk charge. Ada masalah phone tak boleh on. Anda panik bila mengetahui ada masalah phone terjadi . Ingin mencari di mana kami letak di mana. Jangan risau kami di sini akan membantu anda...
Battery Kong Problem

Battery Kong Problem

Selamat pagi buat semua user smartphone IOS dan ANDROID. . Nak tunggu battery kembung teruk macam nak meletup macam ni? Sampai LCD pun teruk kena effect? . Sampai lembik terus dah battery ni macam coklat cadbury. . Battery tak sempat nak pakai 2 minit terus padam...